![]() |
CUZEM Öğrencileri ders çalışma bölümü selamun aleykum arkadaşlar..cumhuriyet ünv ilitam okuyanlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa memnun oluruz :):) |
Cevap: Cumhuriyet Ünv.İlitam Öğrencileri Ders çalışma bölümü huzeyfe bu konunun başlığını bu sene 3. sınıfa başlıyacaklar için grup oluşturabilmek için değiştirebilir misin mesela 2014 yılı cuzem 3. sınıf öğrencileri de olabilir ama hem bizim için hem de arama motorundan buraya yönlendirilebilecek başlık olsa çok iyi olur yaparsan çok müteşekkir olurum |
Cevap: Cumhuriyet Ünv.İlitam Öğrencileri Ders çalışma bölümü Alıntı:
sene eklemedim abla seneye yeni katılan arkadaşlar olursa faydalansınlar diye sene eklemiyorum ama başlığı cuzem 3.sınıf ders çalışma bölüm olarak ayarladım |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü teşekkürler arkadaşım eline sağlık ben ön kayıt yaptırdım 1 eylül ile 5eylül arası kesin kaydınızı yaptırın diyor anlayamadım başka ön kayıt yaptıran varmı ben haftaya gitmeyi düşünüyordum birde muafiyet sınavı diyor ben hayır dedim tarihi ters geldi 23 eylülmüş o derside alacakmıyız arkadaşlar sizler ne yaptınız |
Cevap: Cumhuriyet Ünv.İlitam Öğrencileri Ders çalışma bölümü Alıntı:
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü veray cuzem'in duyurusunda kayıt 8-12 eylül arası [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
bizim her dersi de daha iyi öğrenmeye ihtiyacımız var |
rabbim kolaylaştırsın |
|
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü arapçam lisedeyken çok iyiydi uzun süre geçince üzerinden aöf de zorlandım ilitam da ne yaparım bilmem |
SAAT: 10:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.