|
Konu Kimliği: Konu Sahibi aslıı,Açılış Tarihi: 20 Aralık 2011 (01:26), Konuya Son Cevap : 19 Ağustos 2021 (08:18). Konuya 872 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Şubat 2013, 12:25 | Mesaj No:281 |
Durumu: Medine No : 24663 Üyelik T.:
07 Ocak 2013 | Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü İnşallah hayırlı olur paylaşım için teşekkürler
__________________ Başkalarının başarılarını küçümseyenler,hayatta hiçbirşey başaramayanlardır. |
01 Şubat 2013, 16:01 | Mesaj No:283 |
Durumu: Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü
arkadaşlar geçen sene 20 soru çıkmıştı tecvidden ra harfinin okunuşundan yanlış hatırlamıyosam 2 tane vardı sonra her sene bi tanesini soruyolar genelde meddi muttasıl munfasıl.sonra kesin gelebilir diyecegimiz nizam delili hudus delili burdan 1 yada 2 soru gelir sıfatlardan geliyo ve mucize irhas filan burdan da gelir hac namaz oruç konularında meshep farklılıklarına çook dikkar edin sonra mutezile şia maturidi vs bunların görüşlerinden gelir tahminen 1 2 soru sizin hani şurdan sorabilirler dediginiz yerler var mı ?? bu arada geçen arkadaş sormuş sözlü tahminen haziran başında yaparlar geçen sene öyle yapmışlardı sıfatlardan da 1 2 soru kesin soruyolar bu arada esmaül hüsnanın anlamlarınada iyi çalışalım geçen sfer 2 soru gelmişti şu bas mahşer ordanda geliyo 1 soru felan
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
01 Şubat 2013, 17:17 | Mesaj No:284 | |
Durumu: Medine No : 24663 Üyelik T.:
07 Ocak 2013 | Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
Bilgiler için teşekkürler.Ben ilk defa girecem bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar yardım ederseniz sevindirir vede motive edersiniz bizleri
__________________ Başkalarının başarılarını küçümseyenler,hayatta hiçbirşey başaramayanlardır. | |
01 Şubat 2013, 19:00 | Mesaj No:285 |
Durumu: Medine No : 23436 Üyelik T.:
23 Aralık 2012 | Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü
8- Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliğinin 13 üncü maddesi gereğince yazılı sınavda başarılı sayılmak için 70 puan almak şarttır. Yazılı sınavdan 70 ve üzeri puan alanlar Yeterlik sözlü sınavına katılmaya hak kazanacaklardır. BU GEÇEN SENEKİ DİYANETİN SINAV BAŞVURUSUNDAKİ MADDE. ŞİMDİ DİKKAT BU SENEKİ BAŞVURUDAKİ MADDEYE BAKIN!... f) Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliğinin... 13 üncü maddesi gereğince sınavda başarılı sayılmak için 70 puan almak şarttır. AYRICA DİYANETİN MUHTEMEL SINAV TAKVİMİNDE GEÇEN SENE YETERLİLİK ( SÖZLÜ SINAVI) DİYE BİR AÇIKLAMA VARDI AMA BU SENEKİ MUHTEMEL TAKVİMDE BÖYLE BİR SINAV GÖRÜLMEMEKTEDİR. ikram ÇALIŞKAN olarak bu şekil bir araştırma yaptım. ve ARAŞTIRMALARIMDAN ANLADIĞIM BU.. YANILIYOR OLABİLİRİM AMA GAYET CİDDİYİM!.. BENİM BU SENEKİ İLANDAN VE SINAV TAKVİMİNDEN ANLADIĞIM KADARI İLE SINADAN BAŞARILI OLANLAR ALIMLARDA SÖZLÜ MULAKATA GİRİP O ŞEKİLDE YERLEŞECEKLER. MESALA KADRO ALIMINDA ALACAĞININ 3 KATINI ÇAĞIRDIĞI GİBİ SÖZLEŞMELİ ALIMLARDADA AYNI ŞEKİLDE 3 KATINI ÇAĞIRIP ORDA MULAKAT PUANINA GÖRE TERCİH YAPILACAK bunlar bi face grubunda yöneticinin fikri bana mantıklı geldi sizin bu konuda bilginiz var mı?
__________________ Dikkatli ol , sen müslümansın. Niyetin gülümserken , Amellerin ağlamasın..! |
13 Şubat 2013, 18:04 | Mesaj No:286 |
Durumu: Medine No : 14298 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü
selamun aleyküm arkdaşlar mehmet ümütli hocanın kitabı nasıl ben onu aldım
__________________ Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan; inançlı bir yürek |
13 Şubat 2013, 18:32 | Mesaj No:287 |
14 Aralık 2011 | Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ben o kitabı bitirdim baya güzel çokda tavsiye edilen bi kitap yeterli olacagını düşünüyorum
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
14 Şubat 2013, 11:54 | Mesaj No:288 |
Durumu: Medine No : 16419 Üyelik T.:
27 Ocak 2012 | Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü
Arkadaşlar diyanetin duyurusunda sınav ücreti 35 tl yazıyor mebin sitesinde 45 yazıyor ilk etapta görünce insanın aklını karıştırıyor, şimdi pdfsini açınca gördüm ki mbtsye girecekler 45 tl imiş. Bu arada ben hala çalışmaya başlamadım. 3. dönem finalleri sonrası toparlanmaya çalışıyorum. Biraz daha beklersem geç kalacağımın farkındayım :S
__________________ "Bana ne çok 'gel-git'ler var hayatında, diyorsun.. Tut ki biraz Hâcer'im, hayat denen çölde say ediyorum..!" A.Genç |
14 Şubat 2013, 11:59 | Mesaj No:289 | |
14 Aralık 2011 | Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' | |
14 Şubat 2013, 12:03 | Mesaj No:290 |
Durumu: Medine No : 14298 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü
benden 38 lira aldılar 3 tl bedel diye
__________________ Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan; inançlı bir yürek |
Konuyu Toplam 217 Kişi okuyor. (0 Üye ve 217 Misafir) | |