![]() |
Medineweb'de Rüyaların Dili.. Selamün Aleyküm "Medineweb"Ailesi... Bu bölümde Arkadaşlar Elimizden geldiğince Rüyalarımızın Tabirlerine bakacağız.. Katılımlarınızı Bekliyoruz inşaALLAH.. |
Cevap: Medineweb'de Rüyaların Dili.. A.s ilk rüya yorumun bana gelsin editörüm :) Rüyada sinek görmek nedir? |
Cevap: Medineweb'de Rüyaların Dili.. Alıntı:
Rüyanızı hayra yoralım Hayr olsun inşaALLAH.. Rüyada sinek görmek Rabbinin kudretini tefekkür edip müşahede etmek, tevbe ve istiğfara delalet eder. |
Cevap: Medineweb'de Rüyaların Dili.. Alıntı:
|
Hiç kimse rüya görmüyor mu.. Ya da rüyalar hatırlanamıyor..(: Ben de rüyamın tabirini isterim müsadenizle...c* Simsiyah, parlak yatak çarşafı gördüm.... Kumaşı ipek diye hatırlıyorum . Rüyamı tabir ederseniz sevinirim..c* (: |
Anlaşılan kimse rüya görmüyor (::) |
Alıntı:
|
eskiden ben de rüya görsem anlamı ne diye araştırırdım kötü ise hayır olsun rüyanın kötüsünden sana sığınırım diyorum yorgunluk daha çok olduğu için belki deliksiz uyuyorum çoğu kez :))))))))) |
dün akşam patlıcan gördüm ben de çiğ halde hayır olsun inşallah :) |
Alıntı:
Rüyada patlıcan görmek başarı, itibar ve saygınlık anlamına gelirken aynı zamanda sıkıntı, zorluk ve üzüntü anlamına gelir. Bazı rüya tabircileri rüyada patlıcan görmenin kişinin insanlar üzerindeki iyi düşüncelerinin, olumsuz yönde değişmesine işaret ettiğini söyler. Rüyada patlıcan yediğini gören kişi yasal izinler alarak resmi bir iş yapacak demektir. |
SAAT: 01:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.