![]() |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. Yüzdeki çillerden haric kahverengi lekeler için ne önerirsiniz? Bildigimiz güneş lekeleri:)şimdiden teşekkürler... |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. Alıntı:
|
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. bizim büyükennelerimiz hiçbişey kullanmamışlar ama yüzleri parlıyo bu kozmetik ürünler çıktı çıkalı gençler yaşlılardan daha yaşlı görünüyo :) |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. sorularınızı bekliyorum değerli kardeşlerim cilt ve saçla ilgili problemlerinize elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım inşallah |
|
Muhsin abi yaşlandın sanırım siteden değildir :) |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. Hocam ana sayfada bi resim gördüm ya oğlunuza ait yada saçlar boya :) yanlışım warsa bile çare boyadır gülümseyen000 |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. S.A. Bende beyaz tenliyim ve çiller konusunda bişe sorucaktım güneş kremi kullanıyorum ama daha önceden çıkanlar için görünümü hafifletmek yada geçmesini sağlamak için bişe yapılabilirmi önerebileceginiz bişey varmı? şimdiden teşekkürler.. |
ben olmayayım o beyazlatanlardan biriside abi sakın :) |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. bu snav sitresi saç dökülmesi artırdı galiba önerebileceğiniz bi şey varmı bi şampuan veya bitkisel bi formül filan? |
SAAT: 16:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.