![]() |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. sorularınız varsa buradayım |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. (:(:(:çay-kahve000çay-kahve000 |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. Hosgeldiniz arasat..sizde uzun zaman ara vermissiniz..cok bakimsiz kaldık çok:):).. Havalarin suların sogumasıyla beraber fazla deterjanlarla ugraşmaktan kuruyan catlayan eller icin nasil bir oneriniz var..hic bir krem kalıci cözüm saglamiyor..sürekli kullanmak gerekiyor.. Bir cilt uzmanindan tavsiye almak isterim selametle... |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. Alıntı:
|
Ben geldim sorularınızı alabilirim kardeşlerim |
Alıntı:
Valla iyice unuttuk kendimizi :) baharda geldi siz anlatin biz dinleyelim tavsiyelwrinizi... Hatta uygulayalım... Bilgisayar ve telefona maruz kalan Gözlerimizi dinlendirmek icin, canlandırmak için kür, tavsiye istiyorum sizden..cicekver |
Poset çay salatalık patates dilimi koyabilirsiniz gözlerinizi kapatıp göz kapaklarınızın üstüne koyun |
Hosgeldin..özlettin kendini:) kaş kirpik bakimi icin neler yapmaliyiz hocam:) |
hoş geldin arasat nasılsın ben de ayak bakımını sorayım ayak tabanlarının aşırı çatlamasına bitkisel çözüm nedir |
Alıntı:
Kürün Uygulanışı Bu kürü uygulamak için 2 yöntem vardır; Yöntem: 1 çay kaşığı sarımsak yağı ile 1 tatlı kaşığı badem yağını karıştırın. Ardından bir kulak çöpü yardımı ile kaş ve kirpik diplerinize sürün. Sabah ve akşam günde 2 kere uygulayın. Yöntem: Öncelikle bitmiş bir rimel kutunuzu güzelce temizleyin. İçerisine 1 çay kaşığı sarımsak yağı ve 1 tatlı kaşığı badem yağını karıştırarak koyun. Dilerseniz kutunuzun büyüklüğüne göre ölçüleri artırabilirsiniz. Karışımı sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa kaş ve kirpiklerinize fırça yardımı ile yavaşça uygulayın. Düzenli kullanımda kirpikleriniz gür ve uzun kaşlarınız ise sağlıklı ve istediğiniz gibi uzayacak. |
SAAT: 07:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.