![]() |
Bildiğin Gibi Değil Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Şehrin en karanlık yerinde duruyorum Haydi vur beni Hiç umudum kalmadı Tutunacak bir dalım Başımı yere eğme benim Mazlum yerine koyma Allı pullu düşlerim vardı oysa Bir hayat böylesine tersine dönmez Bir yiğit böyle harcanmaz Dağlara taşlara bağırasım geliyor İçim yanıyor içim Bildiğin gibi değil |
Sayfan hayırlı olsun .. Güzelliklerle dolu bir sayfa olsun inşaAllah... Arada iki satır yazarım sayfana 😊 Şimdiden hakkını helal et... 🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃 |
Eywc* Admin güzel bir forum tahis etmiş bize. Ne gelirse dökmek için şahane. Bildiğin gibi değil diyerek başladım. Senin alanda hayırlı olsun. |
Gençliğim savruluyor Bir ayaz vurdu beni Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil Bu bir hikayenin bitişi midir Bu kanlı bir veda mıdır Bu son savaşçının yediği kurşun Bu son kalenin de düşüşü müdür Ömrüm kanıyor ömrüm Bildiğin gibi değil |
》vaziyet bildiğin gibi değil, iki gözüm; bildiğin gibi değil》 |
》Mobilya dükkanında eşya seçerken biten derin aşklara da şahit olduk《 |
Çok şeye kırılıp, hiçbir şeyim yok diyenlerdenim işte… |
ey benim iyimser hallerim çabuk aldanışlarım hep inanışlarım alttan alışlarım hatayı hep kendimde buluşlarım yoktan yere akıp giden gözyaşlarım herkesi insan yerine koyuşlarım hepinize elveda ben artık kimsenin hiçbir şeyi olmayacağım nazım hikmet ran |
Asılı kaldım bir ipin ucunda |
yarın hatrımı sorsan ne olur Bugün hevesimi kırdın bi kere Gitme dememle kalsan ne olur Gönlün çoktan yola çıkmış bir kere |
SAAT: 23:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.