|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 16 Aralık 2024 (15:47), Konuya Son Cevap : 15 Ocak 2025 (13:29). Konuya 16 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Aralık 2024, 21:44 | Mesaj No:11 | ||||
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Abla şarkı bile söylüyor keyfi yerinde olunca
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | ||||
14 Ocak 2025, 19:10 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Evlilik kredisi ile sosyal medyada dalga geçmişler nasılmı? Buyrun Maaş aylık 45 bin ₺ yi geçmeyecek Mutlaka aileden birinin açlıkdan ölmesi lazım Son iki yıldır muz yemiyor olmak 6 aydır duş alamıyor olmak Bitlenme olması lazım Birde yazmışlar 150 bin ₺ İÇİN evlenmeyin boşanma 250 bin ₺ gülelim gitsin halimize öteki türlü ruh sağlığı kalmayacak
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
14 Ocak 2025, 21:37 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
CB Erdoğan'ın bugün açıkladığı büyük sürpriz; 150 bin TL 2 yıl ödemesiz 48 aylık faizsiz evlilik kredisi. İlk çocuk için bir seferlik 5 bin TL, 2'ci çocuk için aylık 1500 TL, 3'ncü çocuk için aylık 5000 TL. Başvuru şartları [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaş sınırına az kalmış hemen başvuru yapayım diplomayı alınca ver elini evlilik Erdoğan yaşlandı mı benmi öyle düşünüyorum.para değeri ne unuttu bence.dedem gibi bin liraya milyon milyar diyorsa hapı yuttuk.150 bini milyar olarak düşünüyor olabilir mi? Yine beğenmedik başkanım. İyi güzel düşünüyonda bu nedir yahu?
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
14 Ocak 2025, 22:20 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Erdoğan yaşlandığı doğru ama öteki tarafdanda halk fakir yaşamaya alışdı nasılsa 150 bin ₺ neyine yetmiyor gençlerin diye düşünüyor demek ) çocuk olunca vaad ettiği paralr da yeter . Halksınız işde diyor )
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
14 Ocak 2025, 22:36 | Mesaj No:15 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Şunu MÜJDE diye de vermiyorlar mı? Bu ülkede hiç bir müjde sevindirmiyor. Konut kredisinde kampanya yapılsa aç gözlü emlakçılar ve ev sahipleri, taşıt kredisinde kampanya olsa galerici yamyamlar, şimdi de evlilik kredisi için faizsiz kredi açıklandı. Yarın çeyiz eşyalarının ve düğün salonlarının uçuşunu izleyeceğiz. Çocuk teşvik paralarından sonra bir de özel hastanelerin doğum ücretlerine bakın….
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
15 Ocak 2025, 13:24 | Mesaj No:16 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
150bin tl çok az, günümüzün fiyat şartlarına bakarsan beyaz eşya alınır bu para ile, Sağ olsun esnafların insafı kalmamış, istediği gibi Fahiş fiyatları artırıyor. Eskiden komple olarak satılan bazı eşyalar tek tek satılıp ona göre fiyat yükseliyor haliyle,, Hayatımızın her alanında var bu maalesef zenginler sadece daha zengin olduğu bir düzen var, önce toplum olarak ahlakı kuşanmamız lazım, Ahlâk yoksa herşey olur,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
15 Ocak 2025, 13:29 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 |
Eskiden kaşıkla verilip kepçeyle alınırdı, şimdi çay kaşığı ile verilip kazanla alınıyor gibi bir şey : ) "Komik" diyelim, gülelim bari; yoksa sinir stres hiç gerek yok şu geçici hayat için
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|