![]() |
Pazartesi Sendrom mu ? Pazartesi’ye Sendrom olarak baktığım Zamanlar olmadı deyil. Bir de bayanın dilinden bakalım isterseniz. :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tazelenme silkinme diriliş gelir bana pazartesi. Hafta sonu hengamesinden curcunasindan yoğunlugundan çıkış.. Asli tempona dönüş. Bir haftaya temiz, sağlıkla, düzen ve planla girmek gibi gelir bana[emoji4] İnsanın kendinede ali iyalinede enerji yüklemesi gereken ilk dilim. Nasıl başlarsak öyle gidecek hissi yani.)) Sendromu bitmeyene hafta 8 gün denilse yine sendromlanir.) Rabbim Her halimizi hayra çevirsin. Bazen yoruluyoruz şikayet saymasın [emoji257] |
Bana görede yogunluk fazla olmasına göre bol bereketli bir gün gibi gelir, işlerimi çok Çabuk bitirir geriye zaman bile kalır . Karınca misali gibi çalış çalış 😊 Başka zaman dikkat ederim ne iş biter , nede zaman bulabilirim . Perşembe günleri de öyledir bana göre bereketli , huzurlu geçer .. Bol bereketli günler temennisi ile inşaAllah...cicekver |
Bana niye sendrom:)dymdm |
Alıntı:
😊☕ |
Alıntı:
Bakış açısı güzel olunca Her şey güzelleşiyor demekki ☕😊 |
Alıntı:
😊☕ |
SAAT: 05:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.