![]() |
RE: Sizde Hangi Hastalıklar Var? Yazı - turaTemel üniversite sınavına girmiş. Her soruda yazı-tura atarak cevapları vermiş. İki saat sonra öğrencilerin çoğu sınav kağıdını verip salonu terk etmiş. Temel ise hala yazı-tura atıyormuş. Sınav danışmanı, ne yaptığını anlamak için Temel’ in yanına gelmiş: "Bütün sorular için yazı-tura atıyorsun, hala bitiremedin mi? "Ben mi? Ben 1 saat önce bitirdim. Şimdi cevaplarımı kontrol ediyorum." yurdum insanında olmayan hastalık yokki |
RE: Sizde Hangi Hastalıklar Var? Bu asırda en büyük hastalık doyumsuzluktur şükretmemektir. |
Cevap: RE: TÜRK HALKINA ÖZGÜ HASTALIKLAR :) Alıntı:
|
Cevap: Sizde Hangi Hastalıklar Var? karşıdaki kırılır diye hayır diyememe hastalığı!!..( hastalığıma dua edin lütfen!!) |
Cevap: Sizde Hangi Hastalıklar Var? Alıntı:
|
Cevap: Sizde Hangi Hastalıklar Var? Bi saat dır dır dır dedi kodu laf biter aman ya sus tamam gıybet etmeyelimle biten muhabbetler... dediğimde benim yaptığımı sanan ! asla aklından bile geçirme :) hakkaten kınadığımdan. |
Cevap: Sizde Hangi Hastalıklar Var? Alıntı:
|
Cevap: Sizde Hangi Hastalıklar Var? küsememek piskolojik birde küçük şeyleri bozmak yanı noktaların bir araya gelince |
Trafikte bizi geçen bir arabayı mutlaka yakalayıp onu geçmeyi ilke sayma hastalığı, Bu hastalık mı ki .sinir bozucucu bişey cicekver |
Trafikte her levhayı, her tabelayı okuma hastalığı :) |
SAAT: 12:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.