|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 07 Şubat 2011 (16:17), Konuya Son Cevap : 16 Ocak 2017 (19:40). Konuya 58 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Şubat 2011, 16:17 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] Bir Avrat İstiyorum...[Evlenecek Erkekler klavuzu] Namazını kılacak Orucunu tutacak Zekatını verecek Bir avrat istiyorum Mehir istemeyecek illa çocuk diyecek kariyer yapmayacak Bir avrat istiyorum Feminist olmayacak Töreden çıkmayacak Meaşa katlanacak Bir avrat istiyorum Çamaşır yıkayacak Ütüleri yapacak Anneme katlacak Bir avrat istiyorum Hep helalım olacak Dinim tamamlayacak Kumaya göz yumacak Bir avrat istiyorum Kitap okumayacak Tv ye çıkmayacak Modaya uymayacak Bir avrat istiyorum Zamansız ötmeyecek Yemeği yakmakaycak Töreden şaşmayacak Bir avrat istiyorum Ayağımı yıkayacak Abdesti aldıracak Beni Mutlu kılacak Bir avrat istiyorum Çamaşır yıkayacak Ütüleri yapacak Anneme katlacak Bir avrat istiyorum |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 168 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2551 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2080 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2807 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2397 | 23 Kasım 2016 11:10 |
07 Şubat 2011, 17:12 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 785 Üyelik T.:
07 Şubat 2008 | Cevap: Bir Avrat İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu]
varsa öyle biri bana da haber et kardeşim
__________________ İlahi Azrail sen adamı öldürürsün |
07 Şubat 2011, 17:50 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Bir Avrat İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] bekle bulursun baş editörüm nesli tükendi bunların hem sende armutun sapı üzümün çöpü derken evde kalma adayısın bak demedi deme
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
07 Şubat 2011, 20:33 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Cevap: Bir Avrat İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu]
cok afedersiniz ama böyle bir yazıya verilecek tek cevabım: İYİ HALT EDİYORSUN<<<<
__________________ Bismillah diyerek... |
09 Şubat 2011, 12:27 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Bir Avrat İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu]
bir avratmı yoksa bir hizmetçimi aranıyor? bu istekler karşısında erkek kadına neler verecek çok merak ediyorum? ayrıca kuma kelimesi çok itici.. bazı erkekler neden ikinci bir kadını düşünür anlamış değilim? ilkine ne yaptınki yada ne yapacaksın ikincisini düşünüyorsun? şiir tebessüm-mizah olarak eklenmiş ama kadınlar için öyle görünmüyor. en azından benim için..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
09 Şubat 2011, 14:58 | Mesaj No:6 | |
07 Şubat 2008 | Cevap: Bir Avrat İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] Alıntı:
ayrıca hocamız o kadar laf söylüyo ki ortada bişi yoksa bile depresyona gircem sanırım
__________________ İlahi Azrail sen adamı öldürürsün | |
09 Şubat 2011, 20:25 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Bir Avrat İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] seni burdan anladıgım kdrı ile sen depresyona fln girmezsin korkma hayata sıkı tutunanlardansın daim olsun İNŞALLAH
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
09 Şubat 2011, 22:49 | Mesaj No:8 |
07 Şubat 2008 | Cevap: Bir Avrat İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] vurdumduymaz derler ya sanırım o benim. işyerinde arkadaşlar bana bu sıfatı yakıştırmışlar. hatırlıyorum bigün vali bi konu hakkında brifing verecekmiş slayt hazırlanacak eee tabi kim hazırlicak her zamanki gibi mevlüt hazırlicak.. herkes yana yakıla bilgi getirirken ben de mutfakta kahvemi yudumluyorum
__________________ İlahi Azrail sen adamı öldürürsün |
13 Ocak 2014, 13:57 | Mesaj No:9 |
Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] Hepsini bulursun da işte bu madde zor... Neden mi? Şu sebepten: Bir gün gencin birisi heyecanla annesine açılır. ''Anne ben yarın eve üç tane kız getireceğim. Bunlardan birisiyle evleneceğim. Ama hangisiyle evleneceğimi sana söylemeyeceğim, sen tahmin edeceksin'' der. Annesi merakla ertesi günü bekler. Öğleden sonra delikanlı eve 3 genç kızla gelir... Hoş sohbet falan derken delikanlı annesini mutfağa çağırır ve sorar: ''Evet. Tahmin edebildin mi? Hangisiyle evlenmeye karar verdim.'' der. Annesi hiç düşünmeden; ''Ortadakiyle,'' der. Çocuk şaşırır. ''Nerden bildin? Halbuki hiç renk vermedik.'' Annesi; ''Bir ondan hoşlanmadım,'' der... Bu gelinlerle kaynanalar cennetlik olsalar bile geçinemezlermiş, derler...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
13 Ocak 2014, 16:10 | Mesaj No:10 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Bir Eş İstiyorum...:) [Evlenecek Erkekler klavuzu] gönül neler isteeer kader ona bakıp gülerhay maşallah aylık market listesi gibi...uzadıkça uzuyo...bütün eksikleri alsanda eve gelince yine bişeyleri almayı unuttuğunu hatırlarsınbitmeeeeeezz bu liste..baksana birincisinden beklentilerini sıralamış..daha ikincisi var sırada ben demiştim market listesi gibi diye
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 17 Kişi okuyor. (0 Üye ve 17 Misafir) | |