|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Ravza'm,Açılış Tarihi: 25Haziran 2012 (02:22), Konuya Son Cevap : 20 Ocak 2017 (23:05). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Ocak 2017, 09:46 | Mesaj No:12 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Ali ağaoğlumu gećmiş adminlikten modluktan canım üyeler cok ahinız değmiş..bakın son durum nasıl���� Üyelerimizin evleri Şehirin gürültusünden uzak,site içi guvenli yerlere yerlesip ,aile kurup mutlu mesut yasayıp,hobi bahceleri edindiler.)))) MODLARİMIZ.. Ah ne yasadılar kimbilir..aslinda yasadıkları ev bize ne denli bir kafa karisıklıgı ,bir tükenmişlik sendromu yaşayıptaşı bile ev yapacak hale geldiklwrini anlatiyor..Modlarimizın evi boyle..sürreallll)))).. VeeeeADMİNLERİN EVİ..Acaba aradan geçen zamanda onlar nasil bir konfor,lüks ve şatafat düşkünü oldular...görelimmm Görelimm Evet görelim Göremiyorum Göremiyorum Hâlâ göremiyorum Admiiiiiiiinnnnn Kayıplara mi karistınızzz Evet buldummmm Yok bu olamazzzz Aynende bunlar adminnn)))))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
20 Ocak 2017, 20:11 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Bu resim.herşeyin üyeler icin oldugunu anlatmiş adminlerin ne kdr fedakar olduğuna baska kanit istemez sanirim))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
20 Ocak 2017, 22:28 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
aney üyelerin evi çokkk güzel olmuş,,,:-)
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
20 Ocak 2017, 23:05 | Mesaj No:15 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Üyelerimiz candır..onları, her türlü konfora tercih ederiz sadık emektar uyelerimizi sitelere aldik...modlarımizdan haber yokadminler sizin için cadırda kalirlar varmı ötesi
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |