![]() |
Forumdaki gelişme sürecim:) bende paylaşımcıya terfi etmişim ne zaman oldu bilmiyorum.. İlk foruma girdiğimde görüşüme uymayan herkese çok kızdım. 2 Ayda küçük harf büyük harf sorununu aştım.(tam değil) 4 aydan sonra takdir ve notlar varmış onu gördüm, 6 aydan sonra sinirlenmeden mantıklı yazmayı öğrendim 7.aya girince resim kopyalamayı ve video eklemeyi... EK: Evdekilerin forumda yazmama tepkileri: Kızlar-Babaaaaaaa annem Mehmet akif diye biriyle chatleşiyoooor!(gülüşmeler) Erkekler-Baba adam abdestsiz Kuran okunur diyor??? En küçük-Anne bunların hepsi talebelerinmi??Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000 |
Cevap: Forumdaki gelişme sürecim:) Yalnız değilsinz muallime abla: çay-kahve000 ) takdir ve notları bende çok sora farketmiştim gülümseyen000 .. sölemesi ayıp resim kopylmyı halen bcremyorum malesef hayır000 bir sıfır öndsnz benden tebrik ederim evet000 c* |
Cevap: Forumdaki gelişme sürecim:) Alıntı:
|
Cevap: Forumdaki gelişme sürecim:) bende ilk üye oldum başladım paylaşmaya tabi çogu şeyi yanlış yerde paylaştım hatta o kadar ki konu yazınca madde madde aralarında boşluk bile bırakamıyodumgülümseyen000 ilahiyat istişareyide ara ara zor buluyodum gülümseyen000repliklerin ne oldugunuda tabi sonra çözdüm eee sonrası malum zaten Ağzı-Açık000 |
Cevap: Forumdaki gelişme sürecim:) eşim ,sık kullanılanlar çubuğuna kaydedip girmeyi öğretti.bende direk istişare bölümüne giriyordum.4 aydan sonra bu ilim deryası formu keşfedebildim.heleki ik dönem ders özetleriymiş,sorularmış ,onlardan bile bi haberdim.eee netle ilgim medinewebden ibaret.inanın hala bile yeni şeyler keşfediyorum.kütüphanesine hiç girmemişim mesela yani oku oku bitmiyor.hepinizin oh çok şükür benden beteri varmış dediğini duyar gibiyim.benim tesellim yanlız değilmişimhyyyyy |
Cevap: Forumdaki gelişme sürecim:) Ağzı-Açık000 Alıntı:
|
|
|
|
banada çok ilginç ve bir o kadar tuhaf gelmişti. aynı çizgide ilerliyoruz hadi hayırlısı... |
SAAT: 10:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.