|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 11 Ağustos 2009 (14:42), Konuya Son Cevap : 24 Mart 2014 (06:27). Konuya 17 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Nisan 2013, 19:45 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Admin nasıl çıldırtılır?.. Adminler Çabuk Beni Mod Yapın... + admin bey - efendim + beni mod yapın - yaaa...neden + doktorlar bi hastalık buldular bende,tedevisi yokmuş, eğer hemen forumda mod olmazsan öleceksin dediler - yaa öyle mi + evet - sen artık bi modsun + gerçektenmi -eveettt (üye banlanır) - adminn beni mod yap + neden - çünkü ben seçilmiş adamım + Sabir Allahim - adminsiniz sanırım ben modluk için başvuru yapmaya gelmiştim de + daha önce modluk yaptın mı? - hayır hep üyeydim ama artık mod modundayım + mod modundaymış .. kelime oyunlarıyla beni etkilemeye calışma - - admin beni mod yap yaw + oldu numara al sıradan - tamam abi + numaranız 1.567.980 - oldu abi sıra ne zaman gelir + Kirmizi Kar Yaginca yeni üye : admin kardeş selam admin : hoşgeldin foruma yeni üye : ya bi maruzatım vardı da admin : buyrun tabi yardımcı olmaya çalışayım yeni üye : burada yetkililer, falan var ben moderatör olmak istiyorum admin : başka bi sıkıntınız var mı ? yeni üye : yok a şükür admin : yahu bi git başımdan 12 mesajla moderatörlük senin neyine yeni üye : istiyorum dediiiim admin : oldu admin yapıyım istersen yeni üye : daha iyi olur admin : banlanmadan yürü git yeni üye : görüşcez admin : hadi Coluk Cocukla ugrasamam - meraba ben gecen gün modluk başvurusu yapmıştım ..aramadınız ben arayım dedim başınıza bişey geldi sandım ondan geldim + yok bişey olmadı iyiyiz biz - tamam o zaman ben yarın gelip başliyim işe + hadi ya ))))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
12 Nisan 2013, 20:02 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Admin nasıl çıldırtılır?..
- meraba ben gecen gün modluk başvurusu yapmıştım ..aramadınız ben arayım dedim başınıza bişey geldi sandım ondan geldim + yok bişey olmadı iyiyiz biz - tamam o zaman ben yarın gelip başliyim işe + hadi ya |
29 Ağustos 2013, 16:46 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Admin nasıl çıldırtılır?..
user: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Forum yoneticisi: ee user: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin Forum yoneticisi: Banned ! Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı ! User: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik Forum yoneticisi: Banned!
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
22 Mart 2014, 20:34 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Admin nasıl çıldırtılır?.. |
22 Mart 2014, 21:33 | Mesaj No:15 |
Cevap: Admin nasıl çıldırtılır?..
yaşasın özgürlük.yaşasın yeni başeditör.yaşasın yeni yönetim. Admini çıldırtmaya devam | |
23 Mart 2014, 16:52 | Mesaj No:16 | |
Durumu: Medine No : 40272 Üyelik T.:
23 Mart 2014 | Cevap: Admin nasıl çıldırtılır?.. Alıntı:
AKILLI OL OLUM.BEN AHİRETTEN BABAN.BENDEN HABERSİZ ORTALIĞI KARIŞTIRMAYIN.ŞİMDİLİK HOŞGÖRÜ DÖNEMİ.ÖNCE FETO GİBİ YERLEŞELİM HER KÖŞEYE.SONRA ADMİNİ CENAZE NAMAZI KILMADAN DEFNEDERİZ. BABANDAN HABERSİZ İŞ YOK TAMAMMI EVLADIM | |
24 Mart 2014, 02:48 | Mesaj No:17 | |
Cevap: Admin nasıl çıldırtılır?.. Alıntı:
Adminin namazını kıldır himmet et be babo.Bazen keleşi alsada korkma kuru sıkıdır.İyi adamdır.Ona hakiki çin malı bir telefon gönderdim.senle konuşması için.babanın dostlarına saygılıyımdır babo. | ||
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |