![]() |
Kadınları Mest Eden Sözler Kadınları mest eden sözler -Sen olmasaydın, hayatımın bir anlamı olmazdı... ... -Sensiz bir anım bile olmasını istemiyorum... ... -Sen hayatımda gördüğüm en güzel kadınsın... ... -Saçlarını fark etmedim sanma sakın, çok güzel olmuşlar... ... -Biraz kilo mu verdin sen, zayıflamış görünüyorsun... ... -Anladım ki hayatımdaki herkesin gitmesine dayanabilirim ama senin gitmene asla! ... -Yemek muhteşem olmuş, hayatımda böylesini yemedim... ... -Bizim gelin güzeldir, hamarattır maşallah... Kızlarım bile bu kadar becerikli değil... ... -Çocuğunuzu muhteşem yetiştirmişsiniz, tebrik ederim... gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Kadınları Mest Eden Sözler Alıntı:
|
Cevap: Kadınları Mest Eden Sözler :)))hiiçç mestolmadım çay-kahve000 |
Cevap: Kadınları Mest Eden Sözler biz hiç inanmıyoz böyle sözlere zatnAğzı-Açık000 |
Cevap: Kadınları Mest Eden Sözler -Biraz kilo mu verdin sen, zayıflamış görünüyorsun... Bunu duyunca ben cok üzülürüm ama gerisi süper... :) |
|
|
|
|
Cevap: Kadınları Mest Eden Sözler Nettiniz baseditörüm")))niye gerçekleri yüzümüze yüzümüze acimasızca vuruyosunuzgülümseyen000 sizin bu paketten kriz çıkar söyleyeyimgülümseyen000:) |
SAAT: 03:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.