![]() |
Cevap: Türklere Özel mi Yoksa ? Oda bişeymi...köyün imamı genç,siyasi görüşüde hiç bize uymuyor,diye... yaşlı cemaatin,onun arkasinda namaz kilinmaz fetvasını cami avlusu toplantısında verende benim yurdum insanım..bizim melmeket burasıda...çok mu harcadık guzel yurdum insanlarını acep:):) |
Cevap: Yurdum insanına Özel mi Yoksa ? Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
Cevap: Yurdum insanına Özel mi Yoksa ? Toplam 5 Eklenti bulunuyor. Sadece ama sadece yurdum insanına ozgü buluşlardır "))..insan zekasını çatlatacak beyin felci gecirttirecek özgün çalışmalar")))))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Yurdum insanına Özel mi Yoksa ? Sabah sbh ne güldüm hocam:) emeğinize sağlik |
Toplam 5 Eklenti bulunuyor. İş güvenliği Şart:))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 3 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güvenlik kilidi mevzusunu biraz abartmışmı sanki amcam gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İyice anlaşılmıştır herhalde 2(iki) kişilikgülümseyen000 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Namazdan sonra sırat köprüsü antrenmanı gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yapsa yapsa yurdum insanı yapar ancak bunugülümseyen000 ne uğraşacaksın kiralık ev aramayla felan, bırak ev sahipleri arasın seni gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] elektrik arıza ekibigülümseyen000 topraklamayı eşşek yapıyor gülümseyen000gülümseyen000 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yurdum insanı..Zeka fışkırıyor her birindengülümseyen000 Turk dil kurumuna katkıdirewet000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Erzurumluya soğuk çay verilirse =)))[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
SAAT: 03:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.