![]() |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Kur'an Sen'in Aklında, Sen İse Benim Kalbimde.. Söylermisin Yarim Hâfız Sayılmaz mıyım Bende ..? :)gülümseyen000 |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) İlla romantik olalım diyorsan, Gel mum ışıgında Kur'an okuyalım Hafız'ım.. ;) (Hafız bu, muma ne hacet gülümseyen000) |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) gülümseyen000 her yoruma takdir vermek istiyorum hafız editörüm şu 24 saate bir çözüm lütfen yaaa :) |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Alıntı:
|
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) ama ne güzel olur her istediğimizde rep versek beğendiğimiz kişiler uçar valla :) |
|
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) En takva evlenme teklifi... "Sor bakalım namazından sonra dua ettiği biri varmıymış...." :) gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
|
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) ”Nene dedim”. Dedem sana hiç çiçek aldı mı ? Durdu ve şöyle dedi: ” Bana aldığı fistanların hepsi çiçekliydi..... :) gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Bir Erzurumlunun duası... ALLAH bizim gariyi melek ede iki ganat vere uçada geriye gelmiye :))) gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
SAAT: 20:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.