|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 27 Mart 2013 (15:54), Konuya Son Cevap : 27 Aralık 2024 (15:44). Konuya 139 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
13 Ocak 2014, 16:18 | Mesaj No:71 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) hay allah bende eli sopalıya basmışım..napcan idare ediver artıkbu şekilde alkışlıydı,eli sopalıydı dersek ,hiç yardımcı olamayız ..lütfen
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
13 Ocak 2014, 16:23 | Mesaj No:72 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Eşinin dırdırından usanan bir Erzurumlu açar ellerini başlar dua etmeye: "Ey Gurban olduğum Allah'ım,bizim garıyı melek ede ,İkide ganat vere,uça da bidaha gelmeye |
13 Ocak 2014, 16:24 | Mesaj No:73 |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) çok iyi ya
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |
13 Ocak 2014, 16:25 | Mesaj No:74 |
28 Aralık 2008 | Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) +Hocam dersim bitti. -kaydırmana geç +Hocam kaydırmam bitti. -ayet ayetine geç +hocam oda bitti -Oğlum ne yapmaya çalışıyorsun sen boş durmayı falan mı dùşünüyorsun,Hafız boş durmaz ders tekrarı yap.,. Ahh hafız Öğrenciliği |
14 Ocak 2014, 11:11 | Mesaj No:75 |
28 Aralık 2008 | Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Duydum ki beni sevdiğinizi soyluyormussunuz arkamdan;) Bu düpedüz giybettir yapmayın arkadaşlar Gelin yüzüme söyleyin |
16 Ocak 2014, 14:41 | Mesaj No:76 |
28 Aralık 2008 | Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Bir hafız'a herşey sor ama, okurken 'و' mi 'ف' mi diye sorma arkadaş. En bildiğinde bile şüphe eder... |
17 Ocak 2014, 15:16 | Mesaj No:77 |
28 Aralık 2008 | Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Salla kafayı, Ezberle sayfayı... ------------------------------------- Köşendesin... Tam hamını (çiğini) (yeni sayfanı) büyük bir dikkatle topladın, okuyacaksın... Tam besmele çekerken arkandan bir ses; Kanka bir sayfa dinlesene |
18 Ocak 2014, 12:08 | Mesaj No:78 |
28 Aralık 2008 | Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Müslümanın Kamyon Arkası Yazıları Sen Sus , Amellerin Konuşsun... Hocam Sağolsun... Kara Yollarında Değil , Kabe Yollarında Öleyim... Selvi Boylum , Kara Çarşaf'lım... Camide Yer Yoksa İmam'ım, Farketmez Ben Dışarda Da Kılarım... Tespihse Çekerim, Kaderimse Gülerim... Kur'an Rabbimden İnen Güneş , Ben Yollarda Çilekeş... Nafile İle Geçme Beni , Kazalarla Mahçub Ederim Seni... Nazar Etme Ne Olur, Maşaallah De Seninde Olur... Tek Rakibim Nefsim... O Şimdi Hacı... Ankete Gerek Yok, Kiramen Katibin Daha İyi Bilir... Alem Bana, Ben İbadete Hasta... İstanbul Samsun Arası 9 Saat, Tüm Namazlar 1 Saat Öyle Birini Sev Ki, Sen Ölünce Üstüne Yasin Okusun. Teheccud Kılana Can Feda , Kılmayana Da Biraz Dua... Bir Sana , Birde Teheccüd Sonrası Uykuya Hastayım... Hayırda Geçme Beni, Sıratta Ezerim Seni.. Kılıç Kuşananın, Cennet Müslümanın.. İlim Müslümanın Yitik Malıdır, Ters Yolda Da Bulsa Onu Almalıdır.. Nafilen Kadar Konuş... Mücahitlerin Hastasıyım; Cihat Meydanlarının Ustasıyım. Allah’ın Emirlerine Uyalım, Uymayanları Uyaralım.. Gidişine Yollar; Takvana Ben Hastayim.. Yaklaşma Günaha Toz Olursun; Cehennem Yolunda Heder Olursun.. Sen Takkelisin Dediler, Bana Kız Vermediler.. Senin Havan Varsa Benim De Vakarım Var.. Romantik Müslüman.. Aşıksan Vur Saza, Müslümansan Koş Namaza.. Rahmetli De Kul Hakkı Yerdi.. Gaz, Fren, Şanzıman; Amel Etmezsen Halin Duman .. Ben Böyle Değildim, Kalu Belada İman Ettim... Salih Amele Can Feda, Günahlara Elveda.. İmanım Hız Verir, Günahlar Bana Vız Gelir.. |
18 Ocak 2014, 12:11 | Mesaj No:79 |
28 Aralık 2008 | Cevap: Tebessümlük SözLeR..:) Talebe çiklet çiğnemez; Misvak yerine kullanır... |
18 Ocak 2014, 17:53 | Mesaj No:80 |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: Tebessümlük SözLeR..:)
Aşıksan Vur Saza, Müslümansan Koş Namaza.. hepsi çok güzel
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |