![]() |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Esma ablam yaaaa...Ne kadarda tatlı...ArtıK o dönüp dönüp başa sarıyor...medineweb den sonra torunları eline vermişler bir oyuncak bebek al oyalan demişler işte. . Odur budur öyle iştehyyyyy @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] /cic/ek/ |
Eeee yaşlanduk çoluk çocugun maskarasi olduk :))) hele gençliğimi göreydiniz ;) |
Alıntı:
|
Bu da bendeniz efenimgülümseyen000 Kürtçeye merak salmıştım gençliğimde...Aslında iyi gidiyordu yazı üzerinde, Sıra okumaya gelince vay anam.. Kopsun kıyamet denecek haldeyim baktım ))) Nasıl oldu bilmem ordan Erzurumcaya geçiş yapmışım:))) A bu da cılit A bu da aligopter A bu da şam fıstık Fındığı nerde görsem tanırım.) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sular seller gibi okuduğumdan da nasıl eminimAğzı-Açık000 maşallah yaşlılığıma gülümseyen000 Öğretmenimde evlat edinmiş zaten aferim kızıma diyor kesin öğrenirim :))) |
Kendinden eminliğin işi bitirmiş öğrtmen korkudan aksini diyememiş odunu yerdi kafaya :))))) |
Abdestli ve Hızlı[emoji6][emoji253] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] editim [emoji593]=)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Mekana da yerlesmişim acaba kullanmak için mi yoksa resmim çekilsin diye migülümseyen000 Haydi medineweb ailesi sizi araba ile şöyle İzmir'i gezdireyim/cic/ek/ |
Alıntı:
@[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biz yaşlanmayız he.. Elimde baston olabilir ama yaşlanmadık dahagülümseyen000 Şaka gibiyiz bunuda yapmışız gençlik/cic/ek/ |
Hep paylaşımcı su damlası editim..Yaşlılığında da kapıya geleni geri çevirmez, elinde ne varsa hep paylaşır.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bunlar uzun bir aradan sonra medineweb'e giriş yapıp, ''anam nolmuş bu foruma, bizim zamanımızda......''gülümseyen000 diye söze başlayan; @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] VE misafirler/cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Medinewebli Watshapp gurub üyeleri sfhfgshsfhsgh Hayırlı Cumalar diliyorlargülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 14:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.