![]() |
Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) selamun aleykum arkadaşlar..çocukluk resimlerimizi bulduk çıkarttık peki yaa yaşlanınca ne hale gelecez ):) biraz tahminlerde bulunarak resimler buldum hadi bakalım görelim hangi üye yaşlanınca ne hale gelecek gülümseyen000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] HACIYSK hocam :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yitik sevda :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] muhsin hocam :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bilinmez :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ferdi,dur hele,serdar :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] buda ben :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] fecr hocam :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] su damlası ve esma abla :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] enderhafızım :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] serpil hoca il eşi :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] mihrinaz ablam :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] muallime :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kübra y :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] dua dilencisi ablam :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] azranur,eymen talha,pehlivan,tuba :) teyzelerimiz toplanmışlar hay maşaAllah :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] NİSAREYYAN :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] nurşen35 :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] fatıma-i zehra :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] lal ü aşk,nesli nur,makbergülü :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] editör ablalarımız iş başında :) tuba,nisareyyan,su damlası,mehmetakif2 :)) unuttuklarım varsada ikinci cevapla tamamlarız inş.:):) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bilinmez :) Bu fotoğrafta Bİ TÜRBE ZİYARETİ Mİ VAR ne,:)... Ben yaşlanırsamda bu tür bidat olan türbe tekke ziyaretlerinden Allah a sığınırım.. ayrıca sarık ve cübbe giysemde o tarzda giymem,sakal uymuş ama :).... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Hay Allah. yazıyordum ki yazmışsın Zülküf :) hem sakal da var. bu konuda da senden emin değilim gülümseyen000 hem bana ecevitin şapkasını takmışlar.itiraz ediyorum |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Alıntı:
şapka ,halen yürürlükte olan kılık kıyafet kanunun her kesçe mecburidir ayriyetten..ona göre itirazını tağutlar duymasın.hyyyyy |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Allah razı olsun Huzeyfe yaşlanmak ve ölümü hatırlamak... her zaman lazım:) |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) en yenilikçi editörümüz yine yapmış yapacağını:) nasılda anneanneme benzeyen fotoyu bulmuşsunevet000c* yaşlılığımda anneannem olcam işte(: hepimiz yaşlanıncada ayrı bir sempatiğiz yalnız... herkes mutlu herkes de mütebessim bir yüz(:ellerine sağlık editörüm |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) Beni yine dertlerimi başbaşa birakmişşin Allah iyilikler nasip etsin. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Yaşlanırsa :))) çok güzel olmuş huzeyfe yorgunluğumun üzerine bu resimler iyi geldi gülümsetti |
defalarca burda toprağımın,topreğının mayasında bunlar var dedim,:), ama dinlemediniz,ne zamanki uzun adamla:),menfaatleri çakıştı ayen beyan belli oldu... |
SAAT: 01:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.