![]() |
Anneden evlada geçecek, örtünmede ince ölçüyü öğrendik.. "Başında örtün olmadan tül kafana geçirip yada başın arkadan bağli camdan kafanimi uzattın..Bittin sen artık.)))aylarca gözetim altında tutar. Hataya mahal yok)))" "Ya o ayaklar. O ayaklarda çorap olmadan misafir yanına çıktın yada Allah muhafaza dışarı burnunu uzattiýsan gözüyle kaşıyla yedi seni demektir.)))Ayaklarını koyacak yer bulamazsın.)) Yok öyle; etegim uzundu, erkek yoktu bahanelerini yutturamazsın.))" SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
18 )OLGUN OLMAYI : Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin. Bu vazgecilmezlerden sanırım 🤔 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aynısını bir tnıdıkda yaşadık ::))) annesi için ikide bir ambulans çağırıyorlardı bıktım halı temizlemekden demişdi :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Hiç yabancılık çekmiyorum bu konuda nedense :) Aynı şeyleri yaşadim diyebilirim :)Benim için çagrılan ambulans gözü kapalı giden ben dönüşte yine mi halılar gitti diyen yine ben 😊 Oysaki can saglığı halıdan önemli mi ? |
Soğana verilen ayarı.. Ben soğan doğrarken şöyle:Deniz gözlüğü takmışım erkek adamız la soğandan mı korkacammhc la bu ne burnumdan girdi sinüslerimi tarumar etti vallaha ağladım aman beeee aglynb Annem soğan dograrken: Bana bak bana. Sen soğansan bende Sevim. sen beni yakamazsin ben seni yakarım m20anladinmi beni m20 drttt |
Ben bardak tabak kirdiysam sakarım ama annem bardak kırdıysa kesin nazar var. Göz değdi. Gözü çikasıcalar7638jk4Nazar çıktı nazarte/sli/m |
Annemle yufka açıyoruz. Ben açıyorum o sac üzerinde pişiriyor. İstisnasız her pişirdiği yufkayı bana gösterip "Kızım baksana Allah yazıyor, sübhanallah baksana kızım bunda da Allah yazıyor. 49, 50...kurban olduğum Allah'ım baksana kızım bunda da Allah yazıyor." dedi...mdnwbklpp/ Allah'ım ben neden Zzzz gördüm hepsini[emoji28] Allah'ım bana da şu mübarekin bakış açısından ver. Herşey Allah diyor, heryer Allahklpp/ |
SAAT: 21:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.