![]() |
Çizgi Film Kahramanları Müslüman Olursa SÜPERMEN yetiş yakıt yüklü bir tanker okul servisine çarpmak üzere _yazdıysa bozmak olmaz _olur mu öyle şey _ALLAH'ın dediği olur..öyle her şeye karıştırmayın beni --------------------------------- BETMEN bak adını gök yüzüne yazdı _haşaaa silin onu ------------------------------- çabuk ÖRÜMCEK ADAM ağını at etkisiz hale getir şunlar _dur heleeönce bir meşveret yolunu deneyelimhem gereksiz yere ağ harcamak israftır,günahtır !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÜPERMEN gök taşı dünyaya çarpıcak bir şeyler yap _hak yoluna girin başımıza taş yağacak dedik dinletemedik,müstehaksınız !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _kanını akıtıcam BETMEN _niyetliyim abi yapmasan olmaz mı? _Oo ALLAH kabul etsin betmenim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! robin;şu jokerin ümüünü sıksam abdest bozulur mu betemen? _küfür etemeden yaparsan bir şey olmaz kanka! _yakamayalım abi kendimizi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ben VOLTRANIN kolunu oluşturuyorum _ben bacağını _bende başını _bana bakın önce sağ ayağınızı atın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _kutuplarda oruç nasıl tutuluyor süpermen abi _rabbim sabrını veriyor güzel kardeşim.altı aysa tutmak gerekir lüksümüz yok elhamdülillah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _bu bir kuş,bu bir uçak hayır bu süpermen _hepimiz allah'ın yarattığı canlılarız şunun şurasında !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (süpermen düşmekte olan uçağı tutmadan önce) _EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYDANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ALLAH'ım sen yüzümü kara çıkarma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAY BOND bende sizi bekliyordum _bacımşunu üstüne ört hele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oh ROBİN HUD sen ne mükemmel bir insansın _estağfurullah ben sadece zenginlerden aldığım fitre ve zekatları fakirlere veriyorum. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HE-MEN= abi senin için "evrenin hakimi" diyorlar _sümme haşa hakimiyet kayıtsız şartsız ALLAH'ındır , :sirit::5: :5: |
Cvp: CİZGİ FLİM KAHRAMANLARI MÜSLÜMAN OLURSA olsalar fenamı yani..en azından eşrefleşirler..:105: |
Cvp: CİZGİ FLİM KAHRAMANLARI MÜSLÜMAN OLURSA kesinlikle katılıyorum...ama cok komuık olur mus:))) Alıntı:
|
Cvp: CİZGİ FLİM KAHRAMANLARI MÜSLÜMAN OLURSA komik , bir yazı olmuş.espriyel yönden yaklaşılmış ama şunu demeden geçemeyeceğim, müslümanlar her alanda geri kaldığı gibi mizah eğlence alanında da geri kalmış.en azından müslüman karakter diye bildiğimiz hiç bir kimse yok çizgifilmlerde.. .çünkü yıllardır batının kendi çocuklarına sunduğu kahramanlarla avunuyor çocuklarımız.çoğu zaman kilise sahneleri, rahiplere de rastlamıyor değiliz bu çizgifilmlerde... |
Cvp: CİZGİ FLİM KAHRAMANLARI MÜSLÜMAN OLURSA :)) Rica ederim kardeşler... |
Cevap: Çizgi Film Kahramanları Müslüman Olursa keşke :( çizgi filmler böyle olsaydıı .... |
SAAT: 00:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.