|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 11 Ağustos 2008 (18:17), Konuya Son Cevap : 17 Nisan 2024 (16:38). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Ağustos 2008, 18:17 | Mesaj No:1 |
Acemi forumcuların diyalogları :) Acemi forumcuların diyalogları :) ]Tuğba : Forum bu işte abi.. Yeni Üye : Neresini dolduruyoz bu formun ? Tuğba : Form degil bu abi. Forum. Gel bak üye yapayım seni.. Sen şu formu doldur tamam bak kullanıcı adını felan gir. Yeni Üye : Bu forumu mu dolduracam ? Tuğba : Yok abi forum degil bu form Yeni Üye : Başlıcam şimdi haaa bi karar ver artık forum mu form mu ? ]Mehmet : Forum bundan ibaret abi gel şimdi seni bi üye yapalım. Kullanıcı adın ne olsun ? Yeni Üye : Ne demek nan o. Ahmet işte bilmiyon mu ? Mehmet : Yok abi nickin yani. Yeni Üye : Neyim ? ****** mısın olum ne diyon sen. Dur ben sana nüfus cüzdanımı veriyim oradan bak. Mehmet : Yok abi yanlış anladın yani takma adın Yeni Üye : Heee öle desene cocuuum. Molla Ahmet derler bana bizim koyde. Mehmet : Molla ossun bari.. Ahmed : ayşe bak burası benim yöneticilik yaptığım sitenin forumu. Ayşe : aaa Ahmed sen apartman yöneticisi mi oldun burası da apartmanın bodrumu öyle mi Ahmed : yok ayşe bodrum değil, forum. burada çeşitli konu başlıkları açılır ve üyelerimiz bunlara düşüncelerini yazarlar, eklentiler yaparlar, anketlere katılırlar vs. Ayşe : aidat parası alıyo musunuz üyelerden Ahmed : ayşe diyorum ki sanal bi ortam. keyifli vakit geçirdiğimiz, yeni şeyler öğrendiğimiz, yeni haberler okuduğumuz bir yer. Ayşe : postacı mı geliyor kapıya Ahmed : ayşe iflahını senin. senle tanıştığım güne lanet olsun Estel : emine bak işte bizim forum bu.. bak burdan da üye oluyon işte tamam mı Emine : tamam (2 hafta sonra) Emine : Ne biçim forum bu 2 haftadır üyeyim kilomda bir değişiklik yok.. siz milleti kandırıyonuz mu Estel : ne diyon emine sen ne zayıflaması Emine : sus sus bu forum deil mi e ben eti forum yiyince zayıflıyom bunda niye zayıflamıyom söyle Estel : tamam emine çık forumdan.. bende düşünüyom niye bu kız böyle agresif bu forumda meğer nedeni buymuş. Emine : hem suçlu hem güçlü
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2898 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3640 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3281 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7794 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7261 | 02 Ekim 2012 21:16 |
11 Ağustos 2008, 21:02 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Cvp: Acemi forumcuların diyalogları :) ay cok guzeldı tebrık ederım)) ilk basta dıyo ya form mu forum mu ne bu ya dıye bıttım bıttım)) |
11 Ağustos 2008, 23:31 | Mesaj No:3 |
Cvp: Acemi forumcuların diyalogları :)
bu benim ucb bölümüne dönmüş bu bilmeyenlere anlatiim de gülsünler.. forumda ucb bölümü açılmış ben onu usb diye düşündüm bi an da.. Şu bilgisayarın usb bağlantısı var ya o sandım..oysa ki o ucb muş.. okurken bi baktım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim bu muymuş.. ucb u bilmediğimden değil..ilk anda onu düşündüm çok güldüm çookk eline sağlık abla.. | |
13 Temmuz 2009, 13:13 | Mesaj No:4 |
RE: Acemi forumcuların diyalogları :) yitiksevda:Kardeş foruma resim nasıl ekliyoruz? Ecrin:önce upload etmek gerekiyor.. yitiksevda:düşünceli000 Ecrin:bak googleda images us yaz.. yitiksevda: Ecrin:tamam tamam linki at ben ekliyim.. ----------------------- yusuf:ecrin abla forumunuz hep kodlu ya bunun kısa yolu yokmu Ecrin:yok kardeşim ama bir kısa yol biliyorum yusuf:öğret bi Ecrin:başka bir foruma gel resim ekleyeceksen mesela resmi oraya kopyalayıp editör butonuna bas resmin direk upload linki geliyor Belli bir süre yusuftan ses yok Yusuf:Off abla buda uzunmuş:( Ecrin:tamam link hangisi ise ver bana ben eklerim )) | |
13 Temmuz 2009, 13:14 | Mesaj No:5 |
RE: Acemi forumcuların diyalogları :)
-------------------------- Nur:Ecrin foruma nasıl müzik ekliyoruz canım Ecrin:müzikleri upload edip linkleri konuya dahil ediyoruz sonrada o linklere kod ekliyoruz Nur:düşünceli000 Ecrin:www.fileden.com'a gel Nur:geldim, ama bu ingilizce ya Ecrin:al nickim Ecrin şifremde ******* gir bakayım Nurçok şükürrr oldu şimdi ne yapıyoruz ??? Ecringözattan müziği seç upload filese tıkla Nurgözat nerde?? Ecrinkimseye-söyleme000 | |
13 Temmuz 2009, 15:58 | Mesaj No:6 |
RE: Acemi forumcuların diyalogları :)
Ecrin ne günlerdi ya, ama benim yüzmden iyi gıcık olmuştun. İnsan bilmediğinin düşmanıdır ne yapalım ,öyle böyle öğrendik işte
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
13 Temmuz 2009, 16:16 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | RE: Acemi forumcuların diyalogları :)
Hiç kimse ecini bnden fazla sinir etmemiştir o konuda.. napalım bilmemek ayıp değil..öğrenmemek ayıp |
13 Temmuz 2009, 16:59 | Mesaj No:8 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | RE: Acemi forumcuların diyalogları :)
üye:s.a admin:a.s üye :mesaj yazamıyorum admin:klavyenmi yok üye:var var ama yazamıyorum admin:anlatırmısın biraz niçkin neydi ? üye:niçk ne? admin:foruma üye ismin yani üye:hangi forum? admin:medinewebforum üye:medineweb foruma üye değilim ki düşünceli000 admin:kardeş özür dilerim siteyı kapatmaya karar verdim..! üye:ne yaptım şimdi admin:çıkmam lazım üye :son çıkışın olsun inşşşşşşşşşşşş |
13 Temmuz 2009, 20:16 | Mesaj No:9 | |||
RE: Acemi forumcuların diyalogları :) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
yeni üye:a.s admin:kızmısın erkekmisin yeni üye:hocam kızım kusura bakmayın bi mahsuru mu vardı?? admin:kızsan git abdest al....!!!!!!!!!(ünlemler havada uçuşur) yeni üye:abdest düşünceli000 admin:sorun neydi çabuk çıkmam lazım yeni üye:konu açamıyorum admin:ecrin var ona sor sana anlatsın yeni üye:ama admin sizsiniz admin:ecrinin msn ecrin..... yeni üye:tamam ekliyorum. admin yeni üyeyi siler, yeni üye şoktadır | ||||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |