![]() |
Cvp: Medineweb İftarda :) evet bencede kevir arkadaşımız oldukça önyargılı davranmış. elbette yazdıkları kabul edilecek şeyler değil. eğer önyargılı değilse, dernek hakkında hiç bir bilgisi olmadığı halde bu şekilde yorumda bulunmasını sadece bir boş bulunma anına denk gelmiş olabilirlik ile açıklayabiliriz. Ben gidebilecek arkadaşların ihmal etmemeleri taraftarıyım. düşünür olabilmek önemlidir. arkadaşımızın oturduğu bir düşünürler masasının niteliksiz olabileceğini sanmıyorum |
Cvp: Medineweb İftarda :) Alıntı:
Afferim insanın hatasını anlaması ne güzel |
Cvp: Medineweb İftarda :) Tebrikler Kevir :) Bu performansı bekliyordum senden :)))) |
Cvp: Medineweb İftarda :) senarist Muhtar gene dağıtmışsın etrafı tek kelimeyle eline sağlık ve + 50 takdir |
Cvp: Medineweb İftarda :) Allah razı olsun hocam |
Cvp: Medineweb İftarda :) yağmurun davetine icabet etmek isterdimm..malum ramazan |
Cvp: Medineweb İftarda :) ablacım eline sağlık maşAllah sende ki hünerler say say bitmiyor..... |
Cvp: Medineweb İftarda :) muhtar eline saglık güzel bi paylaşım olmuş rep vercektim sonradan vazgeçtim |
Cvp: Medineweb İftarda :) canım ellerine sağlık çok güzel olmuş yoğn istek üzerine hızlı yazdın sanrım daha genişini bekliyoruz:) arşiv yaparız:) |
Cvp: Medineweb İftarda :) ula hacı yakalarım ben senı :)))))) elllerıne saglık cok tatlı olmus artı artı rep:D |
SAAT: 00:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.