|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medine-web,Açılış Tarihi: 16Haziran 2007 (13:17), Konuya Son Cevap : 06 Kasım 2018 (18:14). Konuya 31 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Ağustos 2008, 23:49 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Pc Başında Abi Kardeş Diyalogları :)** bizde çıkıyor yiğenim canıma yetiyor.. bide 4 yaşında küçük hacker...
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
18 Ağustos 2008, 23:51 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Pc Başında Abi Kardeş Diyalogları :)** çok şükür böyle bir derdim yok Allah abilere kardeşlere, ablalara yiğenlere forum sahiplerine sabır versin |
19 Ağustos 2008, 04:24 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | psikolog ve çuçuk:) genel bilgi testi. 9 yaşındaki çocukla testi uygulayan arasında geçen diyalog. psikolog - istanbul kim fethetti? çocuk - recep tayyip erdoğan. psikolog - eee, hmm peki ampulu kim buldu? çocuk - (hiç düşünmeden) ak parti! Bir anne 8 yaşındaki çocuğunu "psikolog ablanın sorularına düzgün cevap ver yoksa çok kızarım" diye tembihleyip odadan çıkar. psikolog - etini yediğimiz iki hayvanın ismini söyler misin? çocuk - inek. psikolog - başka? çocuk - (uzun süre düşünür) bir de domuz ama sakın anneme söylemeyin. psikolog - eşeğin yavrusuna ne denir? çocuk - söyleyemem çok ayıp. psikolog - türkiyenin komuşularından 3 tanesini sayar mısın? çocuk - türkiyenin komşusu yok, hepsi düşman! aynı soruya 13 yaşındaki başka bir çocuğun cevabı - amerika, avustralya, libya. psikolog (iç ses) - hay sana bu zamana kadar sınıf geçirten okula da, öğretmene de, aileye de... 7. test, sözcük dağarcığı. yaş 10. psikolog - fener nedir? çocuk - fenerbahçe! sarı kanarya! aziz başkan! psikolog - türkiyede kaç tane bölge vardır? çocuk - son aldığım duyumlara göre 1000 civarı. psikolog - mektup zarfına neden pul yapıştırılır? çocuk - süs olsun, güzel gözüksün diye. daha test başlamadan doğum ve okul bilgileri alınmaktadır. psikolog - doğum tarihini söyler misin? çocuk - neden? psikolog - ee şey öğrenmem lazım. çocuk - neden? psikolog - çünkü yaşına göre sorular sorucam. çocuk - tamam ama kimseye söyleme. psikolog - peki?!? çocuk - bak söz ver bana. psikolog - tamam söz. çocuk - söylersen çok fena olur. benim bütün şifrelerim doğum tarihim. (8 yaşındaki veletin ne şifresi olucak, kredi kartı mı?!?) psikolog - oldu, söylemem. çocuk doğum tarihini söyler, psikolog tam yazarken çocuk psikologun elinde kalemi ani bir hamleyle alır. çocuk - napıyosun sen ya??? bi de yazıcakmısın oraya? sonra herkes görsün dimi? sen beni aptal mı sandın?? test falan yapılmaz. sözcük dağarcığı testi. psikolog - kumar ne demek? çocuk - babamın annemden gizli gizli oynadığı şey. genel bilgi testi. yaş 6. psikolog - ampulu kim buldu? çocuk - ben türklerin bulmasını çok isterdim ama maalesef gavurlar buldu. gene genel bilgi testi, 12 yaşında başka bir çocuk. psikolog - istanbulu kim fethetti? çocuk - ahmet sultan! yok yok mehmet sultan! ayy hayır o diil, eyüp sultan!!! yargılama testi, çocuk 14 yaşında. psikolog - parmağını kanatırsan ne yapman gerekir? çocuk - hastaneye giderim, ameliyat olurum, parmak nakli yaptırırım. psikolog (direk dış ses) - oha! yargılama testi. çocuk 11 yaşında. psikolog - komşunun penceresinden duman ve ateş çıktığını görsen ne yaparsın? çocuk - itfaiyeyi ararım, anneme söylerim, komşuya haber veririm, telaş yaparım. psikolog - evet sakın telaş yapmayı unutma. |
19 Ağustos 2008, 09:05 | Mesaj No:14 |
Cvp: Pc Başında Abi Kardeş Diyalogları :)**
offf bunlar ne ya çok güzel yazılar bunlar sagolasın hocam gülmek güzeldir yerinde olunca
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
19 Ekim 2008, 03:35 | Mesaj No:15 | |
Cvp: Abi, Kız Kardeş Diyalogları Alıntı:
| ||
19 Ekim 2008, 12:08 | Mesaj No:16 |
Cvp: Abi, Kız Kardeş Diyalogları
sabah sabah amma komedi okudum böle yaw çok güldüm valla ha tövbe tövbe
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
19 Ekim 2008, 14:00 | Mesaj No:17 | |
Cvp: Abi, Kız Kardeş Diyalogları Alıntı:
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | ||
19 Ocak 2013, 21:42 | Mesaj No:18 |
Durumu: Medine No : 21933 Üyelik T.:
23 Kasım 2012 | Cevap: Abi, Kız Kardeş Diyalogları bunlar ne ki 2 tane abi olunca daha beter oluyo
__________________ “Biz bu cihandan göçelim ol dost iline uçalım Arzu hevâdan geçelim gel dosta gidelim gönül.” — Yunus Emre k.s. |
19 Ocak 2013, 22:08 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Abi, Kız Kardeş Diyalogları 4 tane abisi olanda var bide beni düşün
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
19 Ocak 2013, 22:27 | Mesaj No:20 |
Durumu: Medine No : 14582 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Abi, Kız Kardeş Diyalogları
ama benim abim yokki böyle diyaloğumuz olsun
__________________ BANA BUGÜN SABIR DÜŞTÜ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |