![]() |
Beni Admin yapınnn! *Eğer beni admin yaparsanız konularınız silinmeyecek *Eğer Beni admin yaparsanız herkese 5 konu açma bonus verilecek.. *Eğer Beni admin yaparsanız kimse banlanmayacak *Eğer Beni admin yaparsanız mazot 1 Ytl olacak (ne alakaysa) *Eğer Beni admin yaparsanız foruma havuz yapacam hem yazacaksınız hem serinleyeceksiniz.. *Eğer Beni admin yaparsanız foruma doğalgaz bağlanacak *Eğer Beni admin yaparsanız Bush'un foruma girmesi engellenecek *Eğer Beni admin yaparsanız Medine'ye liman yaptırılacak.. *Eğer Beni admin yaparsanız saatler artık geri alınmayacak!! *Eğer beni admin yaparsanız forumda "Huuu" çekilecek!(yazarlar oy vermez artık!) *Eğer Beni admin yaparsanız her hafta bir üyeye sibirya seyahati (ocak ayında!) *Eğer Beni admin yaparsanız Afganistan'da şube açılıp şimdiki admin, muhtar ve editler oraya gönderilecek(tabi forumda bana kalacak *Eğer Beni admin yaparsanız forum rengarenk olacak(boya firmaları ile görüşmeler sürüyor) *Eğer Beni admin yaparsanız üyelerimin sağlığı ile ilgileneceğim(herkese virüs tarama programı bedava) *Eğer Beni admin yaparsanız Almanya'dan foruma girenlerden vize istenmeyecek *Eğer Beni admin yaparsanız forum Mesai saatleri sabah 10:30 - 12:00, öğlenden sonra 14:00 - 17:00 olacak! *Eğer Beni admin yaparsanız Forumda msj başına para alacaksınız (yok artık) *Eğer Beni admin yaparsanız bayan üyelere bir eşarp hediye verilecek hemde cakarlı!(artık sırayla takarsınız) Hadi beni admin yapınnnnn! ( Desteklerinizi bekliyomm ) imza eZıraıkşA (ay nikimi karıştırdım ) |
Cvp: Beni ADMİN yapınnn! Sen şükret banlanmayasın:)) |
Cvp: Beni ADMİN yapınnn! Alıntı:
Aman hemen tehdit, demokrasi istiyoruuuz Eğer beni Admin yaparsanız foruma "öz-hakiki demokrasi" getiricemmmm! |
Cvp: Beni ADMİN yapınnn! Sen üçüncü nickini ve avatarını hazırla |
aynen...üçüncü nicki ne olurki acep merak ettim... |
Cvp: Beni ADMİN yapınnn! Tahminim zülfikar avatarı sağa doğru olur.Bidahaki banda sola doğru. NickteıkışAarheZ " olur diye düşünüyorum.. |
Lütfen konuyu sulandırmayın bu ciddi bir yazı (hıh ifadesi) |
bu bir rüşvet mi acaba kardeş?? |
Cvp: Beni ADMİN yapınnn! arehzıkışa pardon arhezıkışa ay bu ne zor nick böyle en iyisi ben sana aşıkı zehra deyim Allah kolaylık versin ne diyeyim |
Cvp: Beni ADMİN yapınnn!Çabuuuk! Ya forum yönetimi halen bir cevap yok illa mitingmi yapalım forumda yanii! |
SAAT: 01:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.