![]() |
Alzheimer göz testi ALZHEİMER GÖZ TESTİ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] AŞAĞIDAKİ METİNDEKİ BÜTÜN ' F ' HARFLERİNİ SAYINIZ... FINISHED FILES ARE THE RE SULT OF YEARS OF SCIENTI FIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS... (ŞİMDİ AŞAĞIYA BAKINIZ) KAÇ TANE ' F ' SAYDINIZ? 3'MÜ? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] HAYIR HATALI... METİNDE 6 TANE ' F ' VAR... BU ŞAKA veya OYUN DEĞİL. LÜTFEN YENİDEN OKUYUN! BU OLAYIN ALTINDA YATAN GERÇEK AŞAĞIDADIR: BEYNİMİZ 'OF' SÖZCÜĞÜNÜ SÜZEMEZ. İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN. GERİ DÖNÜP TEKRAR BAKIN! İLK SEFERDE 6 ' F ' BULANLAR [B]ÜSTÜN DİKKAT DÜZEYİE SAHİP KİŞİLERDİR (veya daha Önce bu testi GÖRMÜŞLERDİR!) 5 TANE ' F ' BULANLAR DİKKAT DÜZEYLERİ OLDUKÇA YÜKSEK 6 ' F ' BULANLARA ÇOK YAKIN KIMSELERDİR. 4 TANE ' F ' BULANLAR NADİR KİŞİLERDE GÖRÜLEN BİR DURUMDUR DİKKAT VE KONSANTRASYONU YÜKSEK NADİR KİŞİLERDİR. 3 TANE ' F ' BULANLAR SIRADAN NORMAL DİKKAT DÜZEYİNE SAHİP KİMSELERDİR. 3 TANEDEN AZ ' F ' BULANLAR İÇİN TESTİ DÜZENLEYENLERİN SÖYLEYECEK BIR ŞEYİ YOK!... ZATEN ŞU ANDA NASIL BİLGİSAYAR KULLANDIKLARINA ŞAŞMAK LAZIM! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Kaç Tane "F" Harfi Var? Kac Tane F Harfi Var??? FINISHED FILES ARE THE RE SULT OF YEARS OF SCIENTI FIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS... Kaç tane "F" saydınız? Eğer cevabınız 3, 4 ve 5 ise yanlış 6 tane F var... Genelde bu teste insanlar 3 olarak cevap veriyormuş Eğer ilk defada 6 bulduysanız tebrikler... Daimler firmasındakiler insan beyninin OF karakterlerini yanyana çoğu kere doğru algılayamadığını keşfetmişler. |
Cevap: Kaç Tane "F" Harfi Var? Ben ilk seferde altı buldum Ravzam:) Durumum sandığım kdr vahim değilmiş demek :) |
Cevap: Kaç Tane "F" Harfi Var? Alıntı:
|
Cevap: Kaç Tane "F" Harfi Var? m20bende kaç tane f harfi varın f sini bile saydım yedi buldum gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
|
Cevap: Kaç Tane "F" Harfi Var? Aslım sen de bayağı bir üstün zeka var anlamıştım zaten sende bir değişiklik olduğunu hyyyyyne yalan söyleyeyim ben de 5 gördüm ancak dikkatli bakınca 6 oldu |
|
Cevap: Alzheimer göz testi Bakalım siz kaç F bulacaksınız... |
Cevap: Alzheimer göz testi esma nur sen kaç F gördün o kadar baktım baktım ben 3 tane F buldum aşağıda yazıya göre tekrar baktım 3 tane OF kelimesi varmış nasıl oluyor da ilkinde göremedim |
SAAT: 05:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.