![]() |
Bir türk bukadarmı güzel ingilizce... Hello!can Frİendİm.i Suayip[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] How Are You Frİendİm.Çoluk Chİldren How.best'tİr İnŞ[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]. My'a Questİon Sorarsan Best'İm [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a ŞÜkÜr.world İŞte Yuvarlanip Goİng'İm. My Mother What Yaping.keyfİ Beatİuful'dur İnŞ[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...].epeydİr My Mother'le No Speakİng.eĞer My Mother'İ See Çok Selam Song. La Frİendİm My Father What Yaping.gİne Coffeehaneye Goİng Mİ?he Frİendslerİyle Coffeehanede Okey And Batak Playİng Mİ?he'ye Song Sakin Yenİlmesİn. My Brodher'İn Childrenİ OlmuŞ.boy Mu Gİrl Mİ OlduĞunu No Bİlmekİng.chİldrenİn Boy Mu Gİrl Mİ OlduĞunu My'a Song. My School Da Baya Beatİuful Goİng İŞte.school'un BaŞindan Berİ Englİsh Lesson Seeİng.englİsh 'i SÖktÜm.i'm Speak Englİsh Şakir Şakir.your'a SÖz VerdİĞİm Gİbİ. Maİl'İme Son Verİrken Your'un GÖzlerİnden Kİss.your'u Çok Özledİm.hele Bİ Summer Olsun.i Comeİng İnŞ[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]. |
Cvp: Bir türk bukadarmı güzel ingilizce... Çok güzel.. |
Cvp: Bir türk bukadarmı güzel ingilizce... Alıntı:
|
Your'un GÖzlerİndenKİss. your'u Çok Özledİm. hele Bİ Summer Olsun Comeİng İnŞ...Bayıldım bunaalkış000 gülümseyen000 -İngilizce biliyor musun -Kiimm bennn!!! Camooonn)) Ne kadar ingilizce biliyorsun ? +Derdimi anlatacak kadar. -Derdin ne ? +İngilizce bilmiyorum. :)))) |
SAAT: 22:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.