|
Konu Kimliği: Konu Sahibi JAZARİ,Açılış Tarihi: 21 Eylül 2012 (21:58), Konuya Son Cevap : 24 Ekim 2020 (18:19). Konuya 553 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Eylül 2014, 22:08 | Mesaj No:331 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: KPSS istişare bölümü |
28 Eylül 2014, 22:44 | Mesaj No:333 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: KPSS istişare bölümü
bu gün girenlerden ses soluk yokdüşünceli000
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
28 Eylül 2014, 23:24 | Mesaj No:334 |
Cevap: KPSS istişare bölümü
bizim sınav çok kolaydı ama ben yetiştiremedim . cam kenarındaydım şimşek çakıp durdu korkudan bende kendimi veremedim sorulara....ama gerçekten çok kolaydı tarih vatandaşlık özellikkle ...balta liman ,tanzimat fermanı ,1.ahmed,2.mahmut,halkcılık ,boğazlar sorunu,hangisi nesnel değildir gibi bir şey vardı,amasya genelgesi yaptığım bir soru vardı milli mücadele ile ilgili,tüzük kim denetler çıkarır gibi iki soru böyleydi sorular attıklarım tutmamış zaten tutsa şaşardım hayırlısı artık..
| |
28 Eylül 2014, 23:27 | Mesaj No:335 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: KPSS istişare bölümü
geçmiş olsun..iyi geçmesine sevindim
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
28 Eylül 2014, 23:31 | Mesaj No:336 | |
09 Şubat 2014 | Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
Hayırlısı olsun. Anladığım kadarıyla güzel geçmiş sevindim. En azından çalışmalarımız işe yaradı çok şükür.. Şimşekten niye korktum ablacığım. Ne güzel bir olaydır, gökyüzünün gürlemesi. Meleklerinde yağmuru yeryüzüne indirmek için çabaları , yağmurda dualarında kabul edildiğini düşünseydin hiç bu kadar korkmazdın. Yine de iyi geçmiş , gözün aydın... | |
29 Eylül 2014, 00:00 | Mesaj No:338 |
amin inşallah hepimiz ..... bizim sorularda selfie sormuşlardı birtürlü aklıma gelmedi. kapıkulu ordusunda hangisi yoktu diye sordu cevap:beşliler karantina vardı 3.selim dönemi değildir diye sorulmuştu islami ilk kabul edildiği dönemlerde resmin yasak olması hangi sanatı geliştirmiştir gibi bir soru vardı hat ile minyatür arasında kaldım galiba minyatür dedim bir soruda aşağıdakilerden hangisi kültür ve eğitim yönünden bir değişiklik değildir diyordu aşağı yukarı..şıklardan biri Atatürk orman çiftliğiydi ben Atatürk ınkılap enstitüsü yaptım çelişkiliydi gittim geldim netten baktım sordukları soruların cevaplarını bulamıyorum birde 1982 anayasına göre cumhurbaşkanı seçme ve seçilme yaşı kaç bilen var mı? | |
29 Eylül 2014, 00:50 | Mesaj No:339 |
abla sivasta kaç gündür bir yağmur yağıyor anlatamam şimşek çaktı apartman titredi bembeyaz oldu orrtalık desem aabartmam işte ne bileyim annem hep der şimşek çakınca cam kenarında durma diye o aklıma geldi ....
| |
29 Eylül 2014, 01:35 | Mesaj No:340 | |
09 Şubat 2014 | Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
Canım benim anne sözü her zaman dinlenmeli. Yağan yağmur ve şimşekler Allah'ü Teala'nın varlığının ispatı olduğu için korkmak değil tefekkür etmeye çalışmamız gerekir. Böyle durumlarda okuman için bazı dualar var. Bunları okumaya devam et ve de Bu duaları okurken şimşek çaktığında sende sesini yükselterek dualarını yaparsan korku yerine duanın getirdiği manevi güzelliği hissedersin. Bunu uygulayan biri olarak sana tavsiyede bulunuyorum RAD suresinde '' Rad'ın kendisine hamd ile teşbih ettiği ve meleklerin korkusunda olduğu Allah noksan sıfatlardan münezzehtir. O'nun gücü her şeye kadirdir.'' Peygamber Efendimiz (sav) '' buyurdu ki'' Allah'ım bizleri gadabın ile öldürme. Bizi azabın ile helak etme. Bundan önce bir afiyet ver'' Bu dualarla korkunu yeneceğine inanıyorum. | |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |