![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı kpss'ye eklendi !! Alıntı:
henüz kesin birşey yok.sorualrı ösym hazırlayacak muhtemelen ama kpss de alan olarakmı ayrımı daha netlik kazanmadı.önümüzdeki hafta içinde belli olur inş. haber aldıkça burdan yayınlarız |
Cevap: yeterlilik sınavı kpss'ye eklendi !! Şimdi gördüm bu haberi :S 2013 Mart yeterliliğim var kpssye hazırlanıyordum bende. Anladığım kadarıyla henüz bir netleşme yok. Şu sistemleri hayırlısıyla güzelce bi oturtsalar da değişip durmasa.. |
Cevap: yeterlilik sınavı kpss'ye eklendi !! Yeterlilik sınavı ile ilgili açıklamalar doğru olup olmadığı belli değil sınavın ne zaman yapılacağı dıyenet tarafından açıklanmamıştır .... |
Cevap: yeterlilik sınavı kpss'ye eklendi !! daha mı iyi oldu yoksa kötümü söyleyebilirmisiniz |
Cevap: yeterlilik sınavı kpss'ye eklendi !! şu an cepten girdiğim için geçmişi okuyami yorum üşengeçlik:) bana özet gecer misiniz . haber kesin kaynaklardan açıklama yapıldı mi doğru mu resmile stı mi yoksa söyleti mi :) |
|
herşeyin zorluğu vardır çalışarak aşılamayacak birşey yok güzel düşünelim ki güzel olsun |
Cevap: yeterlilik sınavı kpss'ye eklendi !! slm aleyküm arkadaşlar,bilen yada fikri olan yorum yapabilirmi? ben ihl ve sonra 4 yıllık işletme mezunuyum şu an aöf ilahiyat 2.sınıftayım.ihl+diğer lisansta kpss taban puan 80 civarı isteniyor ve alım az miktarda. ben misal bu sene yeterliliğe ne şekil başvuru yapacağım? |
Cevap: yeterlilik sınavı kpss'ye eklendi !! İlahiyat 2.sınıfsınız mezun olabilme durumunda olduğunuz için önlisans olarak sınava girebilirsiniz. Geçen sene böyleydi bu senenin duyurusu yapılınca sınava kimler girebilir diye duyuruya yazarlar |
SAAT: 11:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.