![]() |
çalıştığım ve tavsiye ettiğim ( yeterlilik,kpss ve dgs 'ye ait ) kaynak kitaplarım :) SINAV MARATONUNUN VAZGEÇİLMEZ KAYNAK VE YARDIMCI KİTAPLARI.YETERLİLİK,KPSS VE DGS ÜÇLÜSÜNDEN HAYIRLI SONUÇLARLA ÇIKABİLMEK DUASIYLA.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: çalıştığım ve tavsiye ettiğim ( yeterlilik,kpss ve dgs 'ye ait ) kaynak kitapl kaynakların güzel..ancak bi eksik var bence.hasan tekin hocanın 3 ciltlik kitabı var çok donanımlı bir kitap.tavsiye ederim. 15 bin soru ve cevaplı temel bilgi hazinesi...sitemizin ana sayfasında var. |
Cevap: çalıştığım ve tavsiye ettiğim ( yeterlilik,kpss ve dgs 'ye ait ) kaynak kitapl maşallah sübhanallah makbergülü tam tekmil sınavlara hazırlanıyorsun allah bütün sınavlarda hepimizin yardımcısı olsun inşallah |
Cevap: çalıştığım ve tavsiye ettiğim ( yeterlilik,kpss ve dgs 'ye ait ) kaynak kitapl diyanet ilmihal ve hz muhammedin evrensel mesajı bende mevcut olduğu için tanıdım ama diğerlerinin isimleri okunmuyo isimlerinide yazar mısın makbergülü |
Cevap: çalıştığım ve tavsiye ettiğim ( yeterlilik,kpss ve dgs 'ye ait ) kaynak kitapl [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burdaki 3 ciltlik olan kitaptan çalışıyorum ben şu anda.yeterliğe girilmeyecekse bile her evde olması gereken bi kat niteliğinde..çok kapsamlı tavsiye ediyorum. kpss de yargı yayınlarından çalışıyorum tavsiye ediyorum |
Cevap: çalıştığım ve tavsiye ettiğim ( yeterlilik,kpss ve dgs 'ye ait ) kaynak kitapl bende data yayınlarının tek kitap halinde konu anlatımlı kitabı var kpss için...genel kaynak için yeterlilik için olan setten bende alıcam inşallahc*herkese rabbim kolaylık versin |
Cevap: çalıştığım ve tavsiye ettiğim ( yeterlilik,kpss ve dgs 'ye ait ) kaynak kitapl ihtiyaç -Yargı yayınları.. |
Cevap: çalıştığım ve tavsiye ettiğim ( yeterlilik,kpss ve dgs 'ye ait ) kaynak kitapl Alıntı:
|
Cevap: çalıştığım ve tavsiye ettiğim ( yeterlilik,kpss ve dgs 'ye ait ) kaynak kitapl mihrinaz data yayınları kpss kitabından memnun musun içeriği güzel mi mihrinaz hangi siteden aldın özel mesajla söyler misin |
Cevap: çalıştığım ve tavsiye ettiğim ( yeterlilik,kpss ve dgs 'ye ait ) kaynak kitapl Alıntı:
|
SAAT: 09:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.