|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 29 Eylül 2017 (14:00), Konuya Son Cevap : 10 Nisan 2018 (15:49). Konuya 31 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Eylül 2017, 18:39 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 |
tavsiyeler için teşekkür ederim nurşen hocam şimdilik susmaları sorun olmuyor baktım durmazsalar o şekilde yol izlerim ama bazı arkalarda erkek öğrencilerim biraz fazla konuşuyor gibi 2 sınıfımda onlara benim dersimde öndeki kızlarla yer değiştireceksiniz gözümün önünde durun dedim tamam dediler |
30 Eylül 2017, 23:31 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Cnm senden ricam dikkat eksikligi olan ogrencilere hassas davran belki gec ogreniyorlar fakat ogreniyorlar ben oglumda cok zorlandim psilojim cok bozuldu rehber ogretmeni surekli bize oglumun engelli okuluna gitnesi gerektigini soyledi Allahin yardimi ile medipol kazandi hemde %90 burslu ridvana aferin diyormus ogrenme zorlugu olanlara yada kurani kerimi sevdirmeye calismalisin Ayrica kendine guvenmeyen ogrencilerin mutlaka olacak onlara da destek olup korkularini endiselerini paylasmalisin Hayat bir niyettir Namaz oruc bile niyetsiz olmuyor Hayatimiza basarili olmaya niyet etmeliyiz Allahim sana kolaylik versin cnm
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
30 Eylül 2017, 23:47 | Mesaj No:14 |
25 Şubat 2011 |
Ortaokulda staj yaparken öğrenme zorluğu veya çok sessiz kendine güvensiz öğrencilerim vardı onlarla ilgileniyordum daha çok yeniyim ama genel olarak baktığıma göre başarılar Okul başarı seviyesi biraz yüksek İçine kapanık çocuklar da var kendine öz güveni fazla çocuklar da var tam bir yönetici vasfinda öğrencilerim de var İnşallah dengeli bir şekilde herkes ile ilgilendirim |
02 Ekim 2017, 14:14 | Mesaj No:16 |
selamün aleyküm arkadaşlar, belki konu burda değil ama aktif gördüğüm için bölümü buradan sormak isterim, KPSS KAYNAK KİTAP TAVSİYE istiyorum sizlerden KPSS LİSANS tan gireceğim , şuan sakarya ilitam 4.sınıf öğrencisiyim seneye alandan girerim diye düşnyorum bu yıl hem kendimii lisanstan denemiş olurum diye girmek istiyorum, tecrübeli olan, iyi puan alan hocalarımızdan destek kitap tavsiye öneri herşey kabülümdür | |
02 Ekim 2017, 16:58 | Mesaj No:17 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Alıntı:
Aşağıdaki linki bir inceleyin , sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Hayrlı çalışmalar. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
02 Ekim 2017, 22:46 | Mesaj No:19 | |
25 Şubat 2011 | Alıntı:
ben de son sınıfda yani 2016 yılında girdim çok iyi çalışamadım çok düşük puan aldım 2017 yılında tekrar kpss için hazırlandım genel yetenek genel kültür sınavına eğitim bilimleri ve alan sınavına girdim ilk iki sınavın sonucu P10 öğretmenlik puanı 67.7 küsür oldu alan sınavında yaptığıma göre internetten hesaplama yaptırdım puanım 73-76 arası gelecekti bana fazlasıyla yetiyordu ama bu sene sorular herkese kolay gelip çok çok fazla netler olunca ortalamalar yükseldi ben ortada kalınca puanım 67.9 küsür oldu bu sene tekrar gireceğim inşallah benim iki çocuğum var biri 10 yaşında biri 4 yaşında daha küçükler bir de yaşlım vardı ona bakıyordum bu kadar sorumluluk arasında mutfakda iş yaparken çocuklarla oturup televizyon açıkken bir şeyler yapmaya çalıştım nasibim bu kadar oldu bu sene alım da çok az olacak bu sene daha çok alırlar almazlar bana sıra gelir gelmez tedbir amaçlı bu sene yine kpss'ye çalışacağım ama tam motive olmam lazım kendimce program yapmam lazım eğitim bilimleri ilk çalışılsa daha iyi olur o konular akılda kalıcı oluyor ders videoları oluyor you tube'da onları dinlemek çok faydalı oluyor tarih coğrafya türkçe vatandaşlık videolarına da baktım burda konular açıp çok çok önemli gördüğüm bilgileri paylaştım konu anlatım kitaplarının faydası da çok internetdeki özet bilgilerin de ders videolarına bakmak da faydalı arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir dersden 2-3 soru bankası temin ettim aynı konuyu hepsinden çözüp başka konuya geçtim pekişme açısından onun faydası da var bir soru bankası aynı konuyu farklı açıdan ele alıp soruyor diğer soru bankası farklı açıdan soruyor farklı yayın evlerinden kitap almak çok iyi | |
02 Ekim 2017, 23:11 | Mesaj No:20 |
25 Şubat 2011 |
murat yayınları aöf kitaplarında kendi kanıtlamış ablamın tavsiyesi bu pegem gy gk eğitim bilimleri ve alanda çok iyi yedi iklim yayınları da güzel ama bazıları yedi iklimin eğitim bilimlerini beğenmiyor benim hocam yayınları da güzel isem yayıncılık alan soru bankası güzel beyaz kalem gy gk denemesi alan denemesi de güzel ben filozof yayıncılık soru bankasını almıştım alandan bir dersin 2-3 soru bankası ve denemesini farklı farklı yayın evlerinden seçiyordum internetten eşim alıyor ben bakıyordum mesela pegeme sonra en aşağıda aynı kategoride en çok satan kitaplara bakıyordum ilk sıralarda olanlardan seçiyordum ama şu gerçek ki yayın evleri kaliteyi artırmak için soruları çok zor soruyorlar ösym daha kaliteli sorular soruyor mesela soru bankasından bir soruyu çözebilmem için sorudaki 5-6 bilgiyi bilip cevaplamam gerekiyordu bunlar motiveni bozmasın diye söylüyorum ilgili konuda yine soru sormak istersen ben burdayım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |