![]() |
Kimler kpss arefesinde :) Kardeşlerim kimler kpss sınvaına girecek? sınırlı bir zman kaldı ,çalışmalar nasıl gidiyor ? bence sınava girecek olanlar burada toplanırsak birbirimizle hem bilgi alışverişinde bulunuruz hemde dua zinciri oluştururuz :) ___________ mesela ben kpss arefesindeyim :) çalışmalarım bana göre ii gidiyor olsada denemelerdeki sonuçlar pek iç açıcı değil :( mevla neylerse güzel eyler... sıra sizde :) |
Cvp: Kimler kpss arefesinde :) Hmm güzel başlık olmuş Baş editörüm.Bizi bizden ve Rabbimizden başkası anlayamaz. Benim çalışmalarım bitti sayılır son tekrarları yapıyorum.Eğitim bilimlerinde konular tamam.Genel kültürde ise vatandaşlığı hala bitiremedim.Daha doğrusu hepsi ezber olduğundan sıkılıyorum.Rabbim yardımcımız olsun. |
Cvp: Kimler kpss arefesinde :) seleme ya konular bendede bitti ama deneme sonuçları hiç öyle göstermiyor :( buda canımı çok sıkıyor .. bende son bir ay çözebildiğim kadar soru çözmeliyim diyorum ve bugün yapacağım program dahilinde yarından itibaren soru çözümlere başlıcam. ne kadar çok soru görürsek o kadar ii olur diye düşünüyorum.. anayasayıda anlamak için severek çalışmak lazım :) sevmesende bi süre seviyor gibi görün :) işe yarar .. Allah hepimizin yardımcısı olsn kardeşim..amin.. |
Cvp: Kimler kpss arefesinde :) kpss arefesinde olanlardan biride benim,henüz çalışmalar başlamadı:( ama bayağı var... bu arada arkadaşlar ,3. sınıflar lisans düzeyinden giremiyorlardı değil mi? |
Cvp: Kimler kpss arefesinde :) selamun aleyküm arkadaşlar bende kpss ye girmeyi düşünüyorum lise mezunuyum bu yıl son diyorlar bir bilginiz armı ben hiç bilmiyorum kimse anlatmıyor bana yardım edermisiniz |
Cvp: Kimler kpss arefesinde :) selsebil kpss sınavı bu yıl içinmi sonmuş. sanmıyorum Kpss yi kaldırmaktan söz edebilirler ama kpss yi kaldıracak bir sistem geliştirmeleri uzun zaman alır. evet nur 3 sınıflar lisans düzeyinden giremiyorlar. |
Cvp: Kimler kpss arefesinde :) teşekür ederim hayırlısı inş. |
Cvp: Kimler kpss arefesinde :) Alıntı:
lise mezunları 2 yılda bir giriyor sınava kardeşim... |
Cvp: Kimler kpss arefesinde :) Alıntı:
kpss bu sene son mu [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün heç böle bişi olur mu ?? yakında evlerimize girmek için bile sınava tabi tutulursak şaşırmayın :) |
Cvp: Kimler kpss arefesinde :) yakında evlerimize girmek için bile sınava tabi tutulursak şaşırmayın :)[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [SIZE=3]Ben öyle yapıyorum eve girerken sınavla alıyorum içeri[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sınava girecek aradaşların Allah yardımcıları olsun inşallah.Sınavdan sonra güzel sonuçları görmek dilegi ile başarılar... Selam ve dua ile..... |
SAAT: 08:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.