![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ara'f suresi 23.ayet (Âdem ve eşi) şöyle dua etmişlerdi: “Rabbimiz! Biz kendimize haksızlık ettik. Bizi bağışlamaz ve bize merhamet etmezsen elbette kaybedenlerden olacağız.” Medineweb ahalisine gelsin |
Bir yaş düştü içime. Ardından bir kelam dilime... Bismillahirrahmanirrahim.. "La tâknatu min rahmetillah" ''ALLAH'ın rahmetinden ümit kesmeyin..." Zümer/53 Esmam sana gelsin cicekver |
.....Rahmetim ise herşeyi kuşatmıştır. Araf 7/ 156 elhm |
Kur'andaki ilk "De ki," emrinin geçtiği ayeti araştırıyordum az evvel. Bu ayet olsun. |
Kehf Suresi 10. Ayeti Okunuşu ve Türkçe Anlamı “Rabbenâ âtinâ min ledunke rahmeten ve heyyi’ lenâ min emrinâ reşedâ(reşeden)” “Ey Rabbimiz! Bize katından bir rahmet ver ve içinde bulunduğumuz şu durumda bize kurtuluş ve doğruluğa ulaşmayı kolaylaştır” |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Beni yaratan; elbet yolumu gösterir." * (Şuara Suresi , 78. Ayet) |
Artık iman edip salih ameller işleyenler var ya, işte onlar için bir bağışlama, güzel bir nimet (cennet) vardır. (Hac Sûresi, 50) c*cicekver |
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم Cehenneme her topluluk atıldığında Zebaniler onlara:Size bir uyarıcı gelmemiş miydi? diye soracaklardır.(Mülk-8) |
Kul len yusîbenâ illâ mâ keteballâhu lenâ, hüve mevlânâ ve alâllâhi felyetevekkelil mu'minûn (mu'minûne). Tevbe suresi (51. Ayeti) De ki: “Allah bize ne yazmışsa başımıza ancak o gelir, O bizim mevlâmızdır.” Müminler yalnız Allah’a güvenip dayansınlar. Sabah akşam surekli okudugum ayet cicekver |
Fatır Suresi 2. Ayeti Türkçe Okunuşu Ma yeftehillahu lin nasi min rahmetin fe la mumsike leha, ve ma yumsik fe la mursile lehu min ba'dih, ve huvel azizul hakim. Fatır Suresi 2. Ayeti Anlamı Allah'ın insanlar için açtığı rahmeti kısabilecek yoktur, O'nun kıstığını da O'ndan başkası açamaz. O mutlak izzet ve derin hikmet sahibidir. |
SAAT: 10:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.