![]() |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet tamam yitik sevda kızınızdan allah razı olsun |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet Alıntı:
|
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 5. ARAPÇA -TÜRKÇE MEAL HATİMİ 1. cüz= yitik sevda + 2. cüz= esma_nur + 3. cüz= fatımaislamoğlu + 4. cüz= fatımaislamoğlu + 5. cüz= fatımaislamoğlu + 6. cüz= mehmet akif2 7. cüz= Fg_M + 8. cüz= Fg_M + 9. cüz= Fg_M + 10. cüz= Fg_M + 11. cüz= Fg_M + 12. cüz= Fg_M + 13. cüz= Fg_M + 14. cüz= Fg_M + 15. cüz= Fg_M + 16. cüz= f_kryln 17. cüz= f_kryln 18. cüz= f_kryln 19. cüz= f_kryln 20. cüz= f_kryln 21. cüz= f_kryln 22. cüz= f_kryln 23. cüz= f_kryln 24. cüz= f_kryln 25. cüz= f_kryln 26. cüz= f_kryln 27. cüz= f_kryln 28. cüz= f_kryln 29. cüz= hicret 30. cüz= ince sızı |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 2. cüzde okunmuşdur |
|
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 5. ARAPÇA -TÜRKÇE MEAL HATİMİ 1. cüz= yitik sevda + 2. cüz= esma_nur + 3. cüz= fatımaislamoğlu + 4. cüz= fatımaislamoğlu + 5. cüz= fatımaislamoğlu + 6. cüz= mehmet akif2 + 7. cüz= Fg_M + 8. cüz= Fg_M + 9. cüz= Fg_M + 10. cüz= Fg_M + 11. cüz= Fg_M + 12. cüz= Fg_M + 13. cüz= Fg_M + 14. cüz= Fg_M + 15. cüz= Fg_M + 16. cüz= f_kryln + 17. cüz= f_kryln + 18. cüz= f_kryln + 19. cüz= f_kryln + 20. cüz= f_kryln + 21. cüz= f_kryln + 22. cüz= f_kryln + 23. cüz= f_kryln + 24. cüz= f_kryln + 25. cüz= f_kryln + 26. cüz= f_kryln + 27. cüz= f_kryln + 28. cüz= f_kryln + 29. cüz= hicret 30. cüz= ince sızı |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet okumayan hicret ve ince sızı kaldı |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 29.cüz okunmuştur. |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet Abla onay beklemeyin inş. aldığımda okuyorum ksra bakmayın haber etmeyi ihmal ediyorum... |
cüz aldım diyenleri okunmuş sayın,sorumluluk kendilerine aitttir. |
|
|
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 5. ARAPÇA -TÜRKÇE MEAL HATİMİ 1. cüz= yitik sevda + 2. cüz= esma_nur + 3. cüz= fatımaislamoğlu + 4. cüz= fatımaislamoğlu + 5. cüz= fatımaislamoğlu + 6. cüz= mehmet akif2 + 7. cüz= Fg_M + 8. cüz= Fg_M + 9. cüz= Fg_M + 10. cüz= Fg_M + 11. cüz= Fg_M + 12. cüz= Fg_M + 13. cüz= Fg_M + 14. cüz= Fg_M + 15. cüz= Fg_M + 16. cüz= f_kryln + 17. cüz= f_kryln + 18. cüz= f_kryln + 19. cüz= f_kryln + 20. cüz= f_kryln + 21. cüz= f_kryln + 22. cüz= f_kryln + 23. cüz= f_kryln + 24. cüz= f_kryln + 25. cüz= f_kryln + 26. cüz= f_kryln + 27. cüz= f_kryln + 28. cüz= f_kryln + 29. cüz= hicret + 30. cüz= ince sızı + |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 23-25-26 cüzlerimi yetiştiremiyorum da alacak müslüman kardeşlerim varsa bi el atsınlar. tamam itiraf ediyorum foruma bu yüzden geldim mahcup000 |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet merve sen burdan cüz almamışdın karıştırmış olmayasın |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet yok abla buradaki cüz değil bu başka başlık bi daha açmayayım dedim. |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet kaç günde okunacak merve |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet c.tesiye kadar abla.. halbuki bu hatim işi bana tersti topluluk içinde verdiler isyan edemedim. |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet senin düşüncene karışamam ama hatim yapmak güzel birşey ben 23. cüzü alayım inşallah cuma günü bitiririm bitince bu konuya yazarım |
mervenin cüzlerini okuyanı banlarım..bilginiz olsun çay-kahve000 |
|
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet hocam hayırdır siz kalkın o kadar sevap işleyin cenneti, hurileri garantileyin sonra mervenin cüzleri yüzünden mekanınız diğer tarafta kötü olsun bence bu riski almayın çay-kahve000 |
|
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet cüzü biz okuyalım Nuri'yi sen al .oh ne ala memleket çay-kahve000 |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet gülümseyen000 sesli güldüm vallah.. sizde huri alacaksınız işte? bizim ki insan suresi 19 da geçiyor saçılmış inciler. yada benim işime öyle geliyor :) hocam tehdidinizi alında gönül rahatlığıyla gideyim. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet hacı kafan karışmasın..bu bir farklı dava :) |
|
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet merve 23. cüzü okudum |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 6. ARAPÇA -TÜRKÇE MEAL HATİMİ 1. cüz= 2. cüz= 3. cüz= 4. cüz= 5. cüz= 6. cüz= 7. cüz= 8. cüz= 9. cüz= 10. cüz= 11. cüz= 12. cüz= 13. cüz= 14. cüz= 15. cüz= mehmet akif2 16. cüz= mehmet akif2 17. cüz= 18. cüz= 19. cüz= 20. cüz= 21. cüz= 22. cüz= 23. cüz= 24. cüz= 25. cüz= 26. cüz= 27. cüz= 28. cüz= 29. cüz= 30. cüz= |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet arkadaşlar mirac kandiline kadar bitirmek üzere yeni hatim açtım katılım olursa sevinirim ince sızı 30. cüzü sana yine yazayım mı |
yeni hatim açılsın...ilk 15 cüz alıyoruz.15 dahildir. |
sorulur mu sfhfgshsfhsgh benimdir |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 6. ARAPÇA -TÜRKÇE MEAL HATİMİ 1. cüz= f_kryln 2. cüz= f_kryln 3. cüz= f_kryln 4. cüz= f_kryln 5. cüz= f_kryln 6. cüz= f_kryln 7. cüz= f_kryln 8. cüz= f_kryln 9. cüz= f_kryln 10. cüz= f_kryln 11. cüz= f_kryln 12. cüz= f_kryln 13. cüz= f_kryln 14. cüz= f_kryln 15. cüz= f_kryln 16. cüz= mehmet akif2 17. cüz= mehmet akif2 18. cüz= mihrinaz 19. cüz= mihrinaz 20. cüz= mihrinaz 21. cüz= suhtem 22. cüz= 23. cüz= 24. cüz= 25. cüz= 26. cüz= 27. cüz= 28. cüz= 29. cüz= 30. cüz= ince sızı |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet bende çok sevindim 18,19 ve20 yi alıyorum |
|
|
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet kimse yokmuuuu ? 29.cüz'ü aldım haberiniz ola.. |
|
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 6. ARAPÇA -TÜRKÇE MEAL HATİMİ 1. cüz= f_kryln 2. cüz= f_kryln 3. cüz= f_kryln 4. cüz= f_kryln 5. cüz= f_kryln 6. cüz= f_kryln 7. cüz= f_kryln 8. cüz= f_kryln 9. cüz= f_kryln 10. cüz= f_kryln 11. cüz= f_kryln 12. cüz= f_kryln 13. cüz= f_kryln 14. cüz= f_kryln 15. cüz= f_kryln 16. cüz= mehmet akif2 17. cüz= mehmet akif2 18. cüz= mihrinaz 19. cüz= mihrinaz 20. cüz= mihrinaz 21. cüz= suhtem 22. cüz=Abdulmelik 23. cüz= Nuray 24. cüz= M.Enes 25. cüz= C.Mücahid 26. cüz= 27. cüz= 28. cüz= 29. cüz= hacıysk 30. cüz= ince sızı |
SAAT: 18:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.