![]() |
Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet bu bölümde hem arapça hem türkçe hatim yapılacaktır.cüz alan kardeşimiz aynı cüzün mealini ve arapçasını okuyacaktır.Allah cümlemizden Razı olsun. 1.ARAPÇA-TÜRKÇE HATMİMİZ BAŞLAMIŞTIR. 1.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 2.Cüz =f_kryln ve öğrencileri 3.Cüz = f_kryln ve öğrencileri 4.Cüz =f_kryln ve öğrencileri 5.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 6.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 7.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 8.Cüz=f_kryln ve öğrencileri 9.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 10.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 11.Cüz-la diyebilmek = 12.Cüz- = 13.Cüz- serpil = 14-Cüz: 15.Cüz= 16.Cüz- = 17.Cüz= 18.Cüz- = 19.Cüz- = 20.cüz fatımaİslamoğlu = 21 Cüz=fatımaİslamoğlu = 22.Cüz = = 23.Cüz- = 24.Cüz- = 25.Cüz- = 26.Cüz- = 27.Cüz- = 28.Cüz- = 29.Cüz- = 30.Cüz-Esma_Nur = |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 13.CÜZÜYU alıyorum faziletcim.pazartesiye kadar bitireceğim bi iznillah. |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 20-21 cuzlri alıyorum hocam. ilgili editör listeyi güncellese de karışmasa inşallahRcA* |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 11.cüzü ben alıyorum inşaallah... |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet Az önce ,f krlyn,nin yasemin bacım hakkındaki görüşünü okudum,ve bu davetide ona karşı bi davet olarak olduğu kanaatindeyim ki yanıla bilirim ,bunun içindirki ,11.cüzü geri bırakıyorum...sizinde yolunuz açık olsun... |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 1.ARAPÇA-TÜRKÇE HATMİMİZ BAŞLAMIŞTIR. 1.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 2.Cüz =f_kryln ve öğrencileri 3.Cüz = f_kryln ve öğrencileri 4.Cüz =f_kryln ve öğrencileri 5.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 6.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 7.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 8.Cüz=f_kryln ve öğrencileri 9.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 10.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 11.Cüz-=mehmet akif2 12.Cüz- = 13.Cüz- serpil = 14-Cüz: 15.Cüz= 16.Cüz- = 17.Cüz= 18.Cüz- = 19.Cüz- = 20.cüz fatımaİslamoğlu = 21 Cüz=fatımaİslamoğlu = 22.Cüz = = 23.Cüz- = 24.Cüz- = 25.Cüz- = 26.Cüz- = 27.Cüz- = 28.Cüz- = 29.Cüz- = 30.Cüz-Esma_Nur = f_kryln arkadaşımın bana ricasıyla tabloyu güncelliyeceğim la diyebilmek arkadaşımız 11. cüzü almaktan vaz geçtiği için ben alıyorum |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet esma nur ne zaman 30. cüzü aldı yanlış mı yazıldı |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet Ben aldım 30. cüzü |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet tamam sorun yok o zaman |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 14 ve 15 ci cüzleri (yarın yatsıya kadar)ben okuyacağım meali ile inş. |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
"Hem Türkçe Hem Arapça" Neden direk Arapça açmadınızda "Hem Türkçe Hem Arapça" açmaya gerek duydunuz? Uzun zamandır zaten MEAL HATMİ miz var.Keşke sizde sadece ARAPÇA HATİM olarak açsaydınız....sayın fakirleyn.Bidaha düşünün isterseniz.(Yani size yakışmamış acizane görüşüm) |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet sayın ikra kimseye hesap vermek zorunda değilim! meal hatimlerinize katıldım,düşüncenize saygı duydum,sizden de aynı saygıyı bekliyorum.katılmıyorsanız sizi zorla getiren yok,lütfen konumu sabote etmeyın.istirham ediyorum! |
Ben sadece sizin kendinizi sorgulamanız için yazdım. Hadi selametle.... |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 15 16 . Cüzleri ben alayım bacım... |
|
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet Dikkat etmemiştim özür tamam 16 ve 17 ci cüzleri alayım... |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 1.ARAPÇA-TÜRKÇE HATMİMİZ BAŞLAMIŞTIR. 1.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 2.Cüz =f_kryln ve öğrencileri 3.Cüz = f_kryln ve öğrencileri 4.Cüz =f_kryln ve öğrencileri 5.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 6.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 7.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 8.Cüz=f_kryln ve öğrencileri 9.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 10.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 11.Cüz-=mehmet akif2 12.Cüz- =servetim 13.Cüz- serpil = 14-Cüz:kürt mücahide 15.Cüz=kürt mücahide 16.Cüz- =yitik sevda 17.Cüz= iklimya 18.Cüz- =iklimya 19.Cüz- =iklimya 20.cüz fatımaİslamoğlu = 21 Cüz=fatımaİslamoğlu = 22.Cüz = =iklimya 23.Cüz- = iklimya 24.Cüz- =iklimya 25.Cüz- = iklimya 26.Cüz- = iklimya 27.Cüz- =iklimya 28.Cüz- =iklimya 29.Cüz- =iklimya 30.Cüz-Esma_Nur = |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 12.cüz aldım.2 güne kadar mealiyle okurum inş. |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 17, 18, 19, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 numaraları cüzleri arapca-türkcesi ile birlikte alıyorum. *** Bu arada serh düsme ihtiyacı duydum. İslam adına İslam icin hizmet veren bir sitede cadı kazanı kaynatmak haramdır. Hic kimse siteyi tekelinde sanmasın, varolan bir hizmet varsa buna cümleten destek vermek üzerimize farzdır. |
Yeni hatim başlıycak galiba. 30. cüz yeni hatimden. |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 1.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 2.Cüz =f_kryln ve öğrencileri 3.Cüz = f_kryln ve öğrencileri 4.Cüz =f_kryln ve öğrencileri 5.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 6.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 7.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 8.Cüz=f_kryln ve öğrencileri 9.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 10.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 11.Cüz-=mehmet akif2 12.Cüz- =servetim 13.Cüz- serpil = 14-Cüz:kürt mücahide 15.Cüz=kürt mücahide 16.Cüz- =yitik sevda 17.Cüz= İklimya 18.Cüz- =İklimya 19.Cüz- =İklimya 20.cüz fatımaİslamoğlu = 21 Cüz=fatımaİslamoğlu = 22.Cüz = =İklimya 23.Cüz- = İklimya 24.Cüz- =İklimya 25.Cüz- = İklimya 26.Cüz- = İklimya 27.Cüz- =İklimya 28.Cüz- =İklimya 29.Cüz- =İklimya 30.Cüz-Esma_Nur Allah cümlemizden Razı olsun . 1.arapça türkçe hatmimiz bitmiştir.. |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet :) |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 2.ARAPÇA-TÜRKÇE HATMİMİZ BAŞLAMIŞTIR. 1.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri (okundu) 2.Cüz =f_kryln ve öğrencileri(okundu) 3.Cüz = f_kryln ve öğrencileri(okundu) 4.Cüz =f_kryln ve öğrencileri(okundu) 5.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri(okundu) 6.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri(okundu) 7.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri(okundu) 8.Cüz=f_kryln ve öğrencileri(okundu) 9.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri(okundu) 10.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri(okundu) 11.Cüz-f_kryln ve öğrencileri(okundu) 12.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri(okundu) 13.Cüz- f_kryln ve öğrencileri(okundu) 14-Cüz:f_kryln ve öğrencileri(okundu) 15.Cüz=f_kryln ve öğrencileri(okundu) 16.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri(okundu) 17.Cüz= yitiksevda 18.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri(okundu) 19.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri(okundu) 20.cüz =f_kryln ve öğrencileri(okundu) 21 Cüz=f_kryln ve öğrencileri(okundu) 22.Cüz = =f_kryln ve öğrencileri(okundu) 23.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri(okundu) 24.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri(okundu) 25.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri(okundu) 26.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri(okundu) 27.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri(okundu) 28.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri(okundu) 29.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri(okundu) 30.Cüz=ince sızı 1.hatimde olduğu gibi aynı cüzleri tekrar alıyoruz.öğrencilere özellikle meal tekrarı için. mehmet akif2 abla Allah akifini sana bağışlasın inş.konuyu takibe devam inş.isteyen kardeşimizde konuyu güncelleyebilir. |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 16 cüz okunmuştur bilginize bacım |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 2. Hatimden 17 cüzü alıyom inşallah özetinide sunacam |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet Arkdşlar ben ilk hatimden aldıgım cüzü bitirmedim daha yarına kdr müsade :) |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 22.ve 23 alıyorum 2 hatimden..bilginize.. |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet arkadaşlar benim fikrim ilkini daha bitiremedik ikinciyi okuyan ya da alan arkadaşlar okusun daha sonra ikinciye başka talepleri alalım |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 2.ARAPÇA-TÜRKÇE HATMİMİZ BAŞLAMIŞTIR. 1.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 2.Cüz =f_kryln ve öğrencileri 3.Cüz = f_kryln ve öğrencileri 4.Cüz =f_kryln ve öğrencileri 5.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 6.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 7.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 8.Cüz=f_kryln ve öğrencileri 9.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri 10.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri 11.Cüz-=talibetün 12.Cüz- =talibetün 13.Cüz- 14-Cüz: 15.Cüz= 16.Cüz- = 17.Cüz= yitiksevda + 18.Cüz- = 19.Cüz- = 20.cüz = 21 Cüz= 22.Cüz = su damlası 23.Cüz- = su damlası 24.Cüz- = 25.Cüz- = 26.Cüz- = 27.Cüz- = 28.Cüz- = 29.Cüz- = 30.Cüz=ince sızı arkadaşlar bu hatimi alanlar okusun ama bu hatime talebi hafta ortasında almaya başlayalım daha birinci hatimde benim gibi okumayan çok |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet birinci türkçe arapça meal listesi 1.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri + 2.Cüz =f_kryln ve öğrencileri + 3.Cüz = f_kryln ve öğrencileri + 4.Cüz =f_kryln ve öğrencileri + 5.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri+ 6.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri + 7.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri + 8.Cüz=f_kryln ve öğrencileri + 9.Cüz- = f_kryln ve öğrencileri + 10.Cüz- =f_kryln ve öğrencileri + 11.Cüz-=mehmet akif2 12.Cüz- =servetim 13.Cüz- serpil = 14-Cüz:kürt mücahide 15.Cüz=kürt mücahide 16.Cüz- =yitik sevda + 17.Cüz= İklimya 18.Cüz- =İklimya 19.Cüz- =İklimya 20.cüz fatımaİslamoğlu = + 21 Cüz=fatımaİslamoğlu = + 22.Cüz = =İklimya 23.Cüz- = İklimya 24.Cüz- =İklimya 25.Cüz- = İklimya 26.Cüz- = İklimya 27.Cüz- =İklimya 28.Cüz- =İklimya 29.Cüz- =İklimya 30.Cüz-Esma_Nur + bu ilk hatim inşallah iki güne kadar bitirebiliriz arkadaşlar ikinci hatim bekliyor bizi |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet inşallah bu hafta bitmeden birinci hatimi bitirelim |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 20-21 cüzler okunmuştur.. gelecek hatimden 22-23 alıyorum.evet000 |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet f_kryln hocam almış oldugum 30. cüz okunmuşdur. ArO* |
|
|
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet fatmaislamoğlu sana soru sormuştum cevap yazabilir misin 2. hatimden 22 ve 23. cüzü su damlası almış sen istersen başkalarını al |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet 2. Hatimden almış olduğum 17.Cüz okunmuştur Bilginize ... |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet yitik sevda ikinci hatim listesi 3. sayfada ben onu listeler karışmasın diye güncellemiyeceğim ama üzerinde sen okudun diye artı işareti koyarak düzelteceğim |
Cevap: Arapça-Türkçe Meal Hatmine Davet ben de 11 ve 12.cüzü okuyayım inşallah |
SAAT: 13:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.