![]() |
15. Hayır, hayır! Eğer vazgeçmezse, derhal onu alnından (perçeminden), yakalarız (cehenneme atarız). 16. O yalancı, günahkâr alından (perçemden) Alak Suresi |
" Sana ölüm gelinceye kadar Rabbine ibadet et ." - Hicr Suresi- 99 |
12/YÛSUF-31: (Kadın), onların (dedikodu yaparak kendisini dile düşürme) düzenlerini işitince, onlara (adam) gönderdi (yemeğe davet etti). Onlar için dayanacak yastıklar hazırladı ve her birine de birer bıçak verdi. (Yûsuf'a): "Çık karşılarına!" dedi. Kadınlar, (önlerine konan meyveleri soyup yemekle meşgul iken) Yûsuf'u görünce onu (gözlerinde) büyüttüler, (ona hayranlıklarından ötürü) ellerini kestiler ve: "Allâh için, hâşâ bu, insan değildir; bu ancak güzel bir melektir!" dediler. |
Bismillahirrahmanirrahim (Allahû Tealâ buyurdu ki :- «Korkmayın ! ... Muhakkak ki Ben sizinle beraberim; işitirim ve görürüm ! ... (Taha Suresi \ 46. Ayet) |
Rahman ve Rahim Olan Allah Adına: Onlar, Allah anıldığı zaman kalpleri ürperen, başlarına gelen musibetlere sabreden, namazı dosdoğru kılan ve kendilerine rızık olarak verdiklerimizden Allah yolunda harcayan kimselerdir. | HAC Suresi, Ayet 35 |
Yazıklar olsun bana !! Keşke o falancayı dost edinmeseydim !! Furkan Sûresi 28 . Âyet |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yavrum !! Namazını dosdoğru kıl !! İyiliği emret !! Kötülükden alıkoy !! Başına gelen musibetlere karşı sabırlı ol !! Çünkü bunlar kesin olarak emredilmiş işlerdendir .. Lokmân Sûresi 17 . Âyet... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Her nefis, ölümü tadacak, sonra döndürülüp bize getirileceksiniz... Ankebut 57 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ”Kulillah sümme zerhum…” [Allah de, ötesini bırak.] (En'am-91) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Elbette O, yüreklerin de tâ içini bilendir.” - Fâtır Sûresi, 38. Ayet. |
Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır." (İnşirah 94/5-6) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "O beni yaratan Ve bana Doğru yolu gösterendir..." Şuarâ Sûresi /78 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Fakat insanlar içerisinde Allah'tan başka bir takim varlikları Allah'a eşdeğer rakip güçler olarak görüp, Onları Allah'ı sever gibi sevenler de var.Oysaki, iman edenler en çok Allah'ı severler.. Bakara suresi= 165 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Şükürler olsun.. |
Kulakları sağır eden o ses geldiğinde, İşte o gün kişi kardeşinden, kaçar. Annesinden, babasından, Eşinden ve çocuklarından . O gün, herkesin kendine yetip artacak bir derdi vardır.. (Abese, 33-37) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Onlar; Kur’an’ın Söyledikleri Üzerinde Düşünmezler mi? Yoksa Kalplerinin Üzerinde Kilitler mi Var? Muhammed Suresi, 24 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ... |
Ey Gafur olan Allahım! Ey Sen bütün günahları affeden ve affettiğini tam affeden Allahım. Bizleri iki cihanda affettiğin ve koruman altına aldığın kullarından eyle. Bizler nefsimize uyup, günahlara meyleden aciz kullarız. Sen bizleri Şanlı Habibin hürmetine iki cihanda günahlardan koru ve aziz eyle. “Muhakkak ki, Allah bütün günahları bağışlar. O Ğafur ve Rahîm’dir.” (Zümer sûresi, 53) |
"...Eğer mümin kişilerseniz, kendisinden korkmanıza en layık olan, Allah'tır. " / Tevbe 13 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. HAK DİN İSLAMDIR. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. c*. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve hüve mea küm Eyne ma küntüm. Nerde olursanız olun ALLAH sizinledir. (Hadid) suresi. 4..Ayet |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. cicekver |
İmanlarını bir kat daha arttırsınlar diye, Müminlerin kalplerine güven indiren O'dur. Göklerin ve yerin orduları Allah'ındır. Allah bilendir, her şeyi hikmetle yapandır. Fetih / 4 |
"Görmezler mi ki, Allah'ın yarattığı her şeyin gölgesi, sağa-sola uzanarak huşû ile Allah'a secde eder." Nahl Suresi, 48 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَاُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ وَمَا الْحَيٰوةُ الدُّنْيَا اِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ 3.185 - Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete sokulursa, gerçekten kurtuluşa ermiştir. Dünya hayatı, aldatıcı metadan başka bir şey değildir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Araf/168- Ve onları yeryüzünde birçok ümmetlere ayırdık. İçlerinde iyi olanları da vardı, olmayanları da. Onları biz, bazan nimetlerle, bazan da musibetlerle imtihana çektik. Sonunda belki hakka dönerler diye. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Ben kederimi ve hüznümü sadece Allah'a arz ederim…” Yusuf Suresi /86 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. … Ben sıkıntımı, keder ve hüznümü sadece Allah’a arz ediyorum…” (Yusuf 86) |
" Onlara: 'Yeryüzünde fesad çıkarmayın!' denildiği zaman ise: ‘Biz ancak ıslâh edici kimseleriz' derler. Dikkat edin! Şübhesiz ki onlar, müfsidlerin (bozguncuların) ta kendileridir, fakat idrâk etmezler." Bakara Suresi (11-12) |
Beni hatırlamak için namaz kıl. Taha/14 |
Yemin olsun ki sizi korku, açlık; mallardan-canlardan-meyvelerden eksiltme türünden bir şeyle mutlaka imtihan edeceğiz. Sabredenlere müjdele. bakara 155 |
Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler. Ancak siz bunu bilemezsiniz. (Bakara 154. ayet) |
Şüphesiz Allah, (müşriklerin saldırı ve sinsi tuzaklarını) iman edenlerden uzaklaştırmaktadır. Gerçekten Allah, hain ve nankör olan kimseyi sevmez. {Hac Suresi, 38} |
Ve eğer Allah sana bir keder dokunduracak olursa, onu Ondan başka açacak yoktur; ve eğer O, sana bir hayır dilerse, o zaman da O'nun lütfunu reddedecek yoktur. O, lütfunu kullarından dilediğine nasib eder. O, çok bağışlayan, çok merhamet edendir.. (Yunus, 107) |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
“Eğer Allahü teâlâ insanları küfür ve günahlarından ötürü dünyada cezalandıracak olsaydı, yer üzerinde tek canlı kalmazdı.” (Nahl/61) |
7/A'RÂF-55: Rabbinize alçak gönüllüce ve için için dua edin. Çünkü O, haddi aşanları sevmez |
SAAT: 03:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.