|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İSRA,Açılış Tarihi: 24 Mart 2008 (12:36), Konuya Son Cevap : 08 Temmuz 2023 (09:10). Konuya 124 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Ocak 2012, 20:57 | Mesaj No:71 |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: En son okuduğunuz kitap
ben en son Erkekler marstan Kadınlar venüsten adlı kitabı okumuştum ismindende anlaşıldığı gibi iki ayrı dünyayı ele alarak evlilik hakkında tiyolar vermiş yazar memnun kaldım size de tavsiye ederim
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
05 Ocak 2012, 15:51 | Mesaj No:73 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: En son okuduğunuz kitap Arkadşlar bu bölümde size bir tanıtım yapmak isterim: Ahmed Bulut'un son kitabı evliliklere aşk taşıyor... Bu kitap evli çiftlerin ve evlenmeyi düşünenlerin evinde bulunmalı... Aşkın Ev Hali Kitap evlilik hayatına ilk adımı sağlam atmak isteyenlere rehberlik etmeyi amaçlıyor... Eşlerin empati kurmasına fırsat tanıyor. Kitabın kadın ve erkek iki farklı rengi ve bakış açısı da dikkat çekiyor. Yazarlar; Ahmet Bulut ve Gülseren Gümüş Anladığım kdrıyla aramızda nişanlı arkadşlarımız var . Gençlerimiz kendini ne kdr geliştirirse sorunlar ile ALLAH'IN izniyle daha kolay başa çıkar. İNŞ
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
25 Ocak 2012, 20:26 | Mesaj No:74 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: En son okuduğunuz kitap M.Fethullah Hoca'nın ''Yaşatma İdeali ''adlı eseri yeni çıktı ve kesinlikle okunması gerektğini düşünüyorum. Yaşamamız için değil Yaşatmamız için idealimiz olması gerektiğini bizlere vurguluyor.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
10Haziran 2012, 23:36 | Mesaj No:77 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: En son okuduğunuz kitap
en son okuduğum kitaplar AÖF nin kitapları olmuşkusura bakmazsanız,ben onlarıda bu kategoriye koyuyorum.zira hepsi çok kıymetli kitaplar...mustafa islamoğlunun kuran surelerinin kimliği adlı kitabını okumayı düşünüyorum.alışkanlık olsa gerek ara ara yine ders kitaplarımı karıştırıyorum .tefsirle hadise doyamadım
|
10Haziran 2012, 23:43 | Mesaj No:78 |
Durumu: Medine No : 17728 Üyelik T.:
30 Mart 2012 | Cevap: En son okuduğunuz kitap Gerçekten mükemmel bir kitaptı...
__________________ Üç nokta aşktır… Her nokta gizli bir Ahtır!... Seviyorum deyip haykıramamaktır... Boğazda düğümlenen iki çift sözdür... Dilin lal, gönlün melal olduğu andır… Gözlerden süzülmeyen iki damla gözyaşıdır... Hissedilen fakat bir türlü yazılamayandır… Kelimelerin kifayetsiz kaldığı andır… Üç nokta; bitmeyendir bitemeyendir... |
11Haziran 2012, 00:21 | Mesaj No:79 |
Durumu: Medine No : 14629 Üyelik T.:
18 Kasım 2011 | Cevap: En son okuduğunuz kitap Gerilim sevenler için güzel bir kitaptı.. Aklından Bir Sayı Tut
__________________ Ve Hayat... Herseye Rağmen Değil ! ALLAH'a Kul Olunca Guzel. . . !! ♥ |
Konuyu Toplam 65 Kişi okuyor. (0 Üye ve 65 Misafir) | |