|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KayıpKentli,Açılış Tarihi: 02 Eylül 2009 (19:11), Konuya Son Cevap : 08 Ekim 2009 (11:38). Konuya 97 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Eylül 2009, 21:52 | Mesaj No:61 |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)
Kadir kardeşim ; birincisi, bu toplumda herkes senin gözlüğünle bakmıyor olaya, olayın dibinin nelerden başladıgını senin bildiğin kadar bilen çok az insan var.İkinci olarak ; insanlar özelden genele gidiyorlar.Ben bu yüzden sonuç gördüğün o psikolojik olay şu an TOPLUMUN BAKIŞ AÇISIDIR. Ve bu toplum bu bakış açısı ile hareket etmektedir. Ve sonuçta yine bu bakış açısı ile önümüzdeki aylarda ya iç savaş çıkartacaklar, ya da istenilen olacak ve sonuçta Kürt halkına hakettikleri değer verilecektir. Yani 80 yıl evvelinin insanları yok artık, yeni bir gençlik var ortada, ne yapacaksa bu gençlik yapacak.Ama senin bahsettiğin yerden tutacaklarını inan zannetmiyorum ben...
|
12 Eylül 2009, 22:42 | Mesaj No:62 |
RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)
Toplum üzerinde bir değerlendirme yapıyoruz zaten...Şuan muhattabım toplum değil, toplum üzerinden sizsiniz...Toplum meselelerin kaynağını bilmediği için böyle oluyor zaten.Ama biz bize konuşuyoruz ve ben düşüncelerimi size aktarıyorum... Psikolojik sorunlar ANA SORUN HATTA SORUNUN ÇIKIŞ kaynağı değil bizzat SORUNLARIN SONUCUDUR. Bunu siz anlayın yeter kardeşim. | |
13 Eylül 2009, 14:06 | Mesaj No:63 | |
30Haziran 2007 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!) Alıntı:
| |
13 Eylül 2009, 21:57 | Mesaj No:64 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)
bilgilendirme; çift niçk kullanıyorum.. Abdulmelik(idarecilik) Yaralı_Sine(yazar) ikisininde profilinde Muhsin Arslan yazılıdır.Saklım gizlim yok yada bazılarının suçladığı gibi çift kişilik değildir.tamamen teknik zaruret gereğidir. saygılar... |
14 Eylül 2009, 07:16 | Mesaj No:65 | |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!) Alıntı:
| |
16 Eylül 2009, 05:02 | Mesaj No:66 | |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!) Alıntı:
türk kökenli saf duru islama bağlı,ırk mikrobuyla savaşan saygıdeğer,kardeşlik bağlarına önem veren kardeşlerim elbette vardır.ve bazılarını gördüm tanıştım da.. şahsım olarak ırkçılıktan nefret ettiğim kadar şeytandan da hakeza..müslümanım diyen bir kardeşimin ırkçılık mikrobuna bulaşması gerçekten üzücüdür iticidir. yahudileşme tarihini bakıldığında, Allahı milli ilah peygamberi milli peygamber yahudi ırkını seçkin ırk olarak gördüklerinden yahudileşmişlerdir lanetlenmişlerdir... bizde Allah alemlerin Rabbıdır... Peygamber evrenseldir... ırklar renkler diller zenginliktir,üstünlük takvadadır... "müslümanım,tüm müslümanlar kardeşimdir,ırkı rengi dili ne olursa olsun.." cümlesinin altına art niyetsiz imzasını koyan herkes benim için kardeşimdir.onun namusu şerefi çıkarı en az benim kadar değerlidir,kutsaldır,saygıdeğerdir. bu cümleyi kabule yanaşmayan,kem kümle yaklaşan,ama ile yaklaşan kim olursa olsun Allah şahidimdir ki kardeşim değildir ve onu benimsediği bu uyduruk mikrop dinde değilim.o dinin adı uydurduğu islam bile olsa..! benim dünyamda toprak parçası değil,ırk topluluğu değil,islamın sadasının yüksek olduğu,ırkı rengi dili ne olursa olsun ümmetin kardeşlik anlayışıdır.. bu vesile ile tüm islam aleminin,kalbi olan kuranın doğum gecesi olan kadir gecesini ,hidayet,saadet,huzurlara ,mazlumların iflahına,zalimlerin ıslahına vesile olmasını,birlik beraberlik asrı saadet kardeşliğinin/ümmetinin yeniden tesis edilmesine duaların makbul olduğu bu gece hürmetine niyaz ediyorum... özelde medineweb ailesinin kadir gecesi doğan kuran güneşinin tüm karanlıklara cehaletlere taasuplara son verilmesini, tüm yaşamlarına kuran güneşi gibi doğmasını diler saygılar sunarım. Muhsin Arslan | |
16 Eylül 2009, 20:01 | Mesaj No:67 |
Durumu: Medine No : 10660 Üyelik T.:
16 Eylül 2009 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)
"müslümanım,tüm müslümanlar kardeşimdir,ırkı rengi dili ne olursa olsun.." cümlesinin altına art niyetsiz imzasını koyan herkes benim için kardeşimdir.onun namusu şerefi çıkarı en az benim kadar değerlidir,kutsaldır,saygıdeğerdir. bu cümleyi kabule yanaşmayan,kem kümle yaklaşan,ama ile yaklaşan kim olursa olsun Allah şahidimdir ki kardeşim değildir ve onu benimsediği bu uyduruk mikrop dinde değilim.o dinin adı uydurduğu islam bile olsa..! |
16 Eylül 2009, 21:21 | Mesaj No:68 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)
kürt_mücahide ırkçı değilim diyorsun ama nickin avaz avaz bağırıyor ben kürt üm ırkçıyım diye..buna ne diyeceksin???
|
16 Eylül 2009, 21:36 | Mesaj No:69 |
30Haziran 2007 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)
Kum tanesi !.. Bu Kürt Mücahideyi tanımıyorum ama nicki onun seçimidir ırkçılık kokmamaktadır bu türden söylemler kışkırtma amacına gider ya sen buna ne diyeceksin güzel kardeşim hı ?... Böyle davranmamak lazım.Seçimdir. Hoş bir isimdir, hiç gözüme batmadı... ASIL SORUN BAKIŞ AÇILARINI DEĞİŞTİRMEMEKTE OLMASIN ? |
16 Eylül 2009, 21:38 | Mesaj No:70 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)
asıl sorun insanların söylemleriyle yaptıklarının birbirini tutmaması yağmurcum.. tartışmaya girmek istemiyorum..selametle |
Konuyu Toplam 60 Kişi okuyor. (0 Üye ve 60 Misafir) | |