![]() |
Alıntı:
Hoşgeldin kardeşim, |
Alıntı:
Bakışımda,damla,damla akışımda, Hüzündür benim göz rengim, Ve son nefeste,son anda Hüzünle boyanacak Kelime-i şahadetim Allah razı olsun hafızım güzelmiş çok beğendim Allah için sevdiğimsin |
Söz Zayıf olanın silahı küfürse, Naif olanın silahı sükut-u sebattır. Dörtlük Nefs ile harp eyledim Vesveseye darp eyledim Ben dünyadan geçtim Gül'üm yoluna aşk eyledim (s.a.v) A.Karaeli |
Cevap: Sözler Ve Dörtlüklerim yazmaya meyil almışken kalemim,yazmalıyım gönlümün ince sızısını.. arz-ı hal'e dökmeliyim düştüğüm gül zindanını.. huzuru kucaklayıp ve gülle sarmalıyım açıkta kalan yaralarımı.. feryat figanı silmeliyim lügatimden. katre katre sükuta boyamalıyım,düş gezgini sancılarımı.. ne serden geçmeliyim,ne yardan, çelmesine düşmeden geçmeliyim dünyadan. derleyip toparlamalıyım avare geçen zamanlarımı hesap zamanı ayrı düşmeliyim,kafirden,münafıktan.. ... A.Karaeli |
Cevap: Sözler Ve Dörtlüklerim derdim bilinmez,halim nicedir gel gör ki mecalim cefa içredir ey suskun! durma,vakit bu vakittir hatır ne ki.. iki nefeslik kelimedir. ... A.Karaeli |
Cevap: Sözler Ve Dörtlüklerim Alıntı:
Tüm gönüllerin incesızısına dokunmuş, Hesap zamanı kafirlerden ayrı düşenlerde tüm forum bir arada olalım inşAllah... |
Alıntı:
|
SAAT: 20:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.