![]() |
ilginç bir paylaşım :) Karıncaya sormuşlar; '' nereye gidiyorsun?'', '' dostuma'', demiş. ''Bu bacaklarla zor'' demişler. Karınca; '' olsun, varamasam da yolunda ölürüm'' demiş.. Yolunda ölünecek dostlara... Farkında olmayabilirsin ama %100 doğru: 1. Bu dünyada uğrunda ölebileceğin en az iki kişi vardır. 2. En azından 15 kişi öyle ya da böyle seni seviyordur. 3. Herhangi birinin senden nefret edebilmesinin tek sebebi, aslında sadece senin gibi olmak istemesidir. 4. Senden gelecek bir gülümseme bazılarına mutluluk getirebilir, o senden hoşlanmasa bile. 5. Her gece, birisi uykuya dalmadan önce seni düşünüyor. 6. Birisi için dünyalara bedelsin. 7. Çok özel ve teksin düşüncesinde ki arkadaşlarını unutma 8. Varlığını bile bilmediğin biri seni seviyor. 9. Hayatındaki en büyük hatayı yaptığın zamanda bile, ondan hayırlı birşey çıkar. 10. Ne zaman dünya sana sırtını dönmüş gibi hissedersen, dön ve bir daha bak. SANMA Kİ DERT SADECE SENDE VAR.. 11. Her zaman aldığın iltifatları hatırla. Kaba sözlerin hepsini unut. Eğer sevgi dolu bir arkadaşsan bunu herkese gönder, sana gönderen de dahil. Eğer geri alırsan demek ki gerçekten seviliyorsun. . Ve hep hatırla.... İyi arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremeyebilirsin ama orada olduklarını bilirsin. 'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayı, öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeğe tercih ederim.' HER ZAMAN YANIMDA OLMASINI İSTEDİĞİM İNSANLARA... |
Cevap: ilginç bir paylaşım :) :)Hepsi çok güzel, yazmak istedigim yeri ince sızı yazmış :) Emeğinize sağlık.. ArO* |
Cevap: ilginç bir paylaşım :) gerçekten ilginç bir paylaşım:) emeğinize sağlık hocamalkış000 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Kalbinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun.” | Hz. Ömer. |
9.*Hayatındaki en büyük hatayı yaptığın zamanda bile, ondan hayırlı birşey çıkar.* elhm Şu madde yüzünden ne ağız tadıylan öfkelenebikiyor nede kızgınlık kırgınlığı dibine kadar yaşayabiliyorum:) Hata yapılsa da yapsamda illa hayırlı bir tarafını bulmak can sıkıcı bazen,))) Merhameti doğuruyor affetmeyi getiriyor beraberinde acaip bozuluyorum bu duruma)) Yalnız diğer maddelerin yüzde yüz doğru oluşuda pek ilginç geldi))) |
Alıntı:
|
Güzelmiş |
Yazının bu bölümünü aldım.. Alıntı:
Takdiri ilahî, bu notun sahibiyle bizi 18 yıl aradan sonra aynı şehirde aynı mahallede oturacak şekilde komşu etti...elhm Her daim orada olduğunu bildiginiz dostlariniz varsa sakın bırakmayın. Zamana, ayrılığa, gurbete, hayatın telaşesine kaptirmayın...Yenilerle zor kuruluyor dostluk bağı...Zaman istiyor herşey.. .Eskimeyen dostlarınızla sahip çıkın./cic/ek/cicekver |
Bir insanın hangi yolda yürümek istediği Ve ne kadar yürümek istediği cefalarına ne kadar katlanabilir İnsanlar için önemli olmaya bilir Ya Allah o sebepten cennete koyarsa,,, :) O yüzden insan yürüyeceği yolu iyi seçmeli Allah için mi nefsi için mi,,,, |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:) |
SAAT: 19:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.