|
Konu Kimliği: Konu Sahibi suhtem,Açılış Tarihi: 04Haziran 2012 (14:29), Konuya Son Cevap : 06 Aralık 2022 (12:28). Konuya 10 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
04Haziran 2012, 14:29 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Bir Ben Vardı Bende.../medineweb Bir Ben Vardı Bende.../medineweb Bir ben vardı bende, benden uzak.. Ne benim gibi gülerdi sürekli,ne de zevk alırdı hayattan. Öylece yaşardı içimde. Ne düşündüklerimiz aynıydı ne de hissettiklerimiz. Bir ben vardı bende benden uzak Ben güldükçe o ağlardı sürekli. Ben konuştukça o susardı yas tutarcasına. Hep güzel bir şeyler bulduğumda yaşamak için, o hep karamsardı. Bir ben vardı bende benden uzak. Ne kadar sağlıklıysam, inadına o kadar hastalıklıydı o. Ben koştukça o o kötürümdü, ben derin derin nefes aldığımda, o tıkanır, soluk alamaz, boğulurdu adeta. Bir ben vardı bende , benden uzak, Ben kalbimi açtığımda herkese, dostça ; o tüm pencerelerini kapatıp karanlık bir odada tek başına kalmak isterdi. Ben yeni isimler eklediğimde telefon defterime ya da yeni resimler fotoğraf albümüme, o sürekli birilerini siler, birilerini çıkarırdı hayatından. Bir ben vardı bende benden uzak. Gün gelir bende her insan gibi acı çekerdim. içimden bir şeyler kopardı sanki, içim acırdı. Üzülürdüm ağlardım bazı bazı. Bu kezde benimle birlikte ağlardı, üzülürdü. Böyle durumlarda ise bir ben oluyordu bende, bana yakın. Kim ya da neydi içimdeki ben? Bazen yakın ama genellikle uzak. Bir ben vardı bende, acılarımı sonuna kadar paylaştığım ama sevinçlerime asla ortak olmayan, birlikte gülemediğimiz, gizemli bir ben.
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
Konu Sahibi suhtem 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Onkolog Kanser Olursa | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | suhtem | 0 | 2070 | 12 Eylül 2013 13:29 |
Ebeveynlerin okul konusunda dikkat etmesi... | Çocuk ve Aile Sağlığı | mehmet akif2 | 1 | 2114 | 12 Eylül 2013 13:23 |
Erzurum'da çay böyle istenir | Resim/Karikatür | Mihrinaz | 2 | 2120 | 12 Temmuz 2013 12:29 |
Bebektir anlamaz yanılgısını ortadan kaldırmak | Çocuk ve Aile Sağlığı | EyMeN&TaLhA | 1 | 1833 | 05 Temmuz 2013 12:25 |
Vekil Diyanet Personeline Kadro | Din Görevlileri | tevhid_ | 2 | 2627 | 30Haziran 2013 10:05 |
04Haziran 2012, 15:02 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Bir Ben Vardı Bende...
Emeğine sağlık duygu yüklü bir paylaşım olmuş
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
04Haziran 2012, 19:04 | Mesaj No:3 |
10 Mart 2012 | Cevap: Bir Ben Vardı Bende... teşekkür ederim ablacm.)
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
04Haziran 2012, 19:16 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Bir Ben Vardı Bende... Bir ben vardı Bende,sanki satırlarda ben ALLAH Razı olsun.. çok güzel paylaşım olmuş emeğine sağlık can
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
04Haziran 2012, 19:56 | Mesaj No:5 |
Cevap: Bir Ben Vardı Bende...
O ben içimizdeki ölmez gıcıklık.sahiden o ben fıtratımız olmasın mı ? Güzel bir paylaşımdı.Sağol | |
05Haziran 2012, 11:24 | Mesaj No:6 |
10 Mart 2012 | Cevap: Bir Ben Vardı Bende... tanıdık geldiğine göre herkese fıtratımız olabilir
15 Aralık 2018, 20:24 | Mesaj No:8 |
18 Aralık 2010 | Bir ben vardı bende, acılarımı sonuna kadar paylaştığım ama sevinçlerime asla ortak olmayan, birlikte gülemediğimiz, gizemli bir ben.
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
14 Ocak 2020, 11:05 | Mesaj No:9 |
18 Aralık 2010 | Bir ben vardı bende , benden uzak, Ben kalbimi açtığımda herkese, dostça ; o tüm pencerelerini kapatıp karanlık bir odada tek başına kalmak isterdi. Ben yeni isimler eklediğimde telefon defterime ya da yeni resimler fotoğraf albümüme, o sürekli birilerini siler, birilerini çıkarırdı hayatından.
05 Aralık 2022, 20:41 | Mesaj No:10 |
18 Aralık 2010 | Bir ben vardı bende , benden uzak, Ben kalbimi açtığımda herkese, dostça ; o tüm pencerelerini kapatıp karanlık bir odada tek başına kalmak isterdi.
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |