![]() |
Bırak gideyim, sükûtun sahrasında nefesleneyim…/Mustafa Cilasun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gidiyorum... Nefesin bahşedilmiş ligine, Hakikatin ruhuma Temaşa eğlediği firkati ülfetine Ne söylesem, Yıllara sâri sükûtumu Bir bir şehre dip ayan etsem Aşkın abadına gönlümü hasredebilsem Ve umutlarımın sultanına iltica etsem... Ne kadar Melalim varsa... Katreler misali [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] için dilenen muhtaçsa, Meramın sevdaya kavuşmaksa Nefsimin çeperlerinde, irademin aczi yetinde Esaret çekmek bu kadar kalbe ezaysa Aklım niye soluk soluğa, Kuytu viranelerde hoyratlığın Dilinde ve çilem korkuysa Açma perdeleri Sinem gün görür... Haşyetin bucağında, Ne derlerin kucağında, Keş kelerin ocağında zanlarım büyür Dile gelen ne varsa, Kalbimin lekeleri sinemde Dinmeyen bir sızıysa, hicran yürür Aşk mı bu minval üzere, Hakikat ramı ne yüze, İçimin titremeleri başlıyor bak yine Niye ağlıyorum, İnan ki bilmiyorum... Bin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]le yolun yolculuğuna başlıyorum, Sancılarımla baş başa inliyorum Kaçıyorum... Bilinmeyen bir adrese, Hasretine ram olduğum nefesin mukabelesine Ne kaldıysa nefesten, Solmaya amade olmuş bir hevesten, Sabrın lehçesinden yine Ne diliyorum, Ne kadar biliyorum... Ummanın sesini, İçimi sızlatan [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ini, hasreti Zerk eden busesini işitiyorum Ne kadar dalsam, Dalgalar misali gönlümü Sükûtun kollarına bıraksam ağlasam Ruhumu bırakmadan, Manamdan kopmadan, Kalbim kararmadan [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı yaşasam Gözümün gördüğü... Hakikat için dile gelen nidanın Sevdaya meftun hali Ve serzenişi yüreğimi deliyor Ne kadar bigâne kalsam, Nefsimin nizamsızlığına yansam, Kıt aklımla yakarsam Yine de hakkıyla olmuyor, Vuslatın perdesi, ötenin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]a ram olmuş vecdi dolmuyor Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 21:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.