|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seleme,Açılış Tarihi: 06Haziran 2008 (12:26), Konuya Son Cevap : 12 Ocak 2014 (21:31). Konuya 16 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Nisan 2013, 22:25 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Yeni Nesil Müslüman Kızlar!! 2008 yılında yapılan bi paylaşım 5 yıl önce yani o tarihten bu yana toplum ahlaki olarak daha da çökmüş kafası çiçek bahçeisnden farksız ,adına trençkot,tunik dedği kısa dış giysisine tayttan farksız kot pantolanlara,kırmızı ışık gibi karşı cinse stop dedirten rujlara,çorap adı altında bacağı ayağı olduğundan güzel ggösteren ten rengi çoraplara,tuhaf tuhaf takılar takan yeni nesil müslüman kızlara gözüm hiçte aşına olmadı benim her gördüğümde ilkkez görmüş kadar öfkeleniyor ve onlar adına üzülüyorum uzgn Allah ıslh etsn...
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
09 Nisan 2013, 22:48 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | Cevap: Yeni Nesil Müslüman Kızlar!! ALLAH cc tüm müslümanlara müslümanca yaşamayı nasib etsin inşallah
__________________ DÜNYA mü,minin (ahiretteki ebedi nimetlere göre)zindanı Kafirin de (ahiretteki azabına göre) cennetidir. hadis |
09 Nisan 2013, 23:35 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 | Cevap: Yeni Nesil Müslüman Kızlar!!
Makalede devamlı olarak converseden neden bahsedildi anlamadım? Ben de converse giyiyorum çünkü acaba sakıcalı mı?ben duymadım çünkü bu arada artık kapalılar açıklardan daha çok dikat çekiyor şu ruj süren kapalıların dudaklarını patlatasım vat
__________________ ÜZÜLME GÖNÜL GECENİN AĞARINDAN SEHER KIŞIN ARDINDAN BAHAR MUHAKKAKTIR. UNUTMA GÖNÜL. GECENİN DE, KIŞIN DA SAHİBİ HAK'TIR. |
09 Nisan 2013, 23:37 | Mesaj No:15 | |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Yeni Nesil Müslüman Kızlar!! Alıntı:
orda sarı converse diyor modayı takip etrme resimdeki kıyafete yönelik yoksa gayet kapalı ne ayak görünüyor ne çorap converseden neden sakıncalı olsunki bence tabi | |
12 Ocak 2014, 21:23 | Mesaj No:16 |
Cevap: Yeni Nesil Müslüman Kızlar!!
arkadaşlar yorumlarınız çok güzel ama ne yazıkki gençlerimiz hatta kurs hocalarımız bile böyle İSLAM a göre yaşamıyorlar fakat islamı yaşadıklarını zannediyorlar etraflarında ise ders verdikleri öğrencileri çok üzülüyorum RABBİM hepimize İSLAMı gerçek yaşayan ve yaşatanlardan etsin AMİN | |
12 Ocak 2014, 21:31 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Yeni Nesil Müslüman Kızlar!!
ayakkabı baş örtü birbirine uymuş beyaz tişört iç gösteriyor ama olsun moda kot pantalon dar ama ne fark eder zaten bizimle değilsin
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
Konuyu Toplam 27 Kişi okuyor. (0 Üye ve 27 Misafir) | |