![]() |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü inuzemli arkadaşlar... site de yeni bir duyuru vardı fark ettiniz mi! yeni yapılan değişikliğe göre; vizenin % 10 u, finalin %90 ı alınacakmış bilginize... |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü Perşembe akşamı saat 20 de mantık özet dersi varmış. Haberiniz olsun |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
osmanlıca videolarını izleye bildim sadece o ders haricindeki hiçbi dersi bilmiyorum :) arapça az çok biliyorum zaten de diğerlerine sıkı bir çalışma şart oldu Alıntı:
|
|
soru şekillerini görünce rahatlıyor..birde vizden iyi ders çıkarmak lazım... üniteleri yığmak en zoru..içinden çıkılmıyor,bu tecrübeyle finallere daha güzel hazırlanılıyor..kolaylıklar arkadaşlar |
|
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü Rabbim vizeleri kolaylikla alatmayı Yuzumuzu gulduren notlar almayı Bu moralle final derslerini yerli yerince takip edip Donemi tamamlamayı nasip etsin insallah |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü vize günü geldi çattı tüm arkadaşlarımıza başarılar |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü Allah razi olsun Rabbim kolaylik versin hepimize |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü sınava giren varmı arkadaşlar |
SAAT: 00:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.