![]() |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
Usul cok zordu Bende mesguliyet cok olunca butun dersleri İzleme firsatim olmadi Osm. Turkcesi ince ayrintilar vardi Dusuren sorular... Cahit hoca soylemisti, finalde vizeden daha kolay sorarim diye. İnsallah finald gorecegiz bunu |
Arapca dan cevabi hel ile baslayan soru yanlismis yauzgn |
|
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü arkadaşlar özet çalışması yapalımmı ne dersiniz? bir dersden ünite paylaşalım herkes aldığı ünitenin özetini çıkartarak sitede yayınlasın..fikrinizi alayım ? :) |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü Özet iyi olurda kişi sayısı az yetismezgulnihal çalışıyor benim bebek aktif olamıyorum malesef mahzur görün ama ikinci dönem ilk haftadan olursa ancak yetişebilirim....geç oldu hocam |
Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
|
Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
|
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü s. a arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü bu arada mutlak adalet sahibi yaradandır ...mtlaka karsılığınızı görürsünüz.... bu arada disiplin suçu yüksek lisansda karşınıza çıkmaz orada hocalar daha zorlar bu günlerinizi ararsınız.... sistemden olan sıkıntılaraın nimetini bilelim şükredelim açıkçası ben çoluk çoçuk okuyamazdım....şükürler olsun girdim evet desler zor alttan üsten ala ala halledeceğiz inşallah ilitam kapanırsa çok ararız bu günleri ......eşimyüksek lisans yaptı ondan biliyorum ... |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü birde disiplin suçlarıa devlet sık sık af çıkartıyor yapışmaz üzerinize okuldan atılsanız bile |
SAAT: 00:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.