![]() |
s.aleyküm inuzem sakinleri.... hepimizi rabbim hayırlısıyla muvaffak etsin...AMİNN. hepimiz birbirimize bildiğimizi söylersek yardımcı oluruz ,bilmediğimizi söylersek doğru yolu buluruz... |
Alıntı:
Bende inuzem sakinlerindenim.Ben 3.sinif yeni baslayacagim.Ben otomasyona giris yapamiyorum.Sayfada derslerle ilgili hic bir duyuru yok henüz.Nasil ve ne zaman baslayacagi konusunda bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. |
Lms e geç butonu var . sitenin sol üst tarafında .oradan giriyoruz. Dersler yüklendi |
Bende yeniyim. Ögrenci belgesi nasil alıyoruz sgk ve ulaşım icin |
Akademik Takvim de belirtilen tarihte cumartesi pazar günleri pazar 17.00 yada 17.30 a kadar her derse 3 defa giriş hakkı ile olacaksınız Alıntı.. Saat 17 ye kadar girdiginiz bir derse sonuclarından emin olmadıgıniz sorular icin en fazla 3 defa girip sorunuzun cevabini degistirebiliyorsunuz...en son girdiginiz cevap kabul ediliyor..yani 17 ye kadar istediginiz değisikliği yapabilirsiniz,sınava girdiginiz derslerle ilgili olarak..buda baya avantaj... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Arkadaşlar hayırlı olsun herkese... öncelikle tüm kayıt işlemleri için İnuzemn resmi web sayfasında duyuru yayınlanması gerek.. İnuzemn numarası dileyen duyuruyu sorabilir ; +908503044212 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Abdullah hocaya ait sorularıda paylaşıcam.insallah..Bizimle kalincicekver uyelik tamamen ücretsizdir söyleyeyim dedim/cic/ek/ |
İnönü ilitam bütün ders dökümanlar 👇👇👇👇 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 20:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.