![]() |
Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
|
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü Şu an itibariyle kayıt işlemlerim bitti Ve resmi olarak İnuzem li oldum Elhamdulillah |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
hayırlı olsun.benimde kayıt işlemlerim bitii dün.Allah bitirmeyide nasip etsin inş. |
|
amin rabbim kolaylaştırsın inşallah hepimize |
ilitam ilahiyat önlisans bittikten sonra dikey geçiş sınavı (dgs) na girilerek uzaktan eğitim sistemiyle 4 yıllığa geçiş yapmaktır.yani ilahiyat önlisansı bitirdikten sonra 4 yıllığa geçirmek isteyenler dgs sınavına girecekler kazanırlarsa ilitam (uzaktan eğitim) yada örgün olarak okuyabiliyorlar..inuzem de inönü üniversitesinin ilahiyat bölümünün uzaktan eğitim programı.. gönül isterki herkes okusun ama bukadarına imkanlar elvermiyor malesef.inş. sizde kazanmak istediğiniz okulu kazanırsınız..Allah her isteyene okuyabilmeyi okuduğunu anlayarak amel edebilmeyi nasip etsin.. inş. açıklayıcı olabilmişimdir abla.anlatamadığım bişey varsa tekrar yazarsan açıklamaya çalışırım inş. |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü arkadaşlar öğrenci sayfanıza baktınızmı hiç.dersleri felan görüntüleyebiliyormusunuz? |
etkin olan, seçilcek birşey yok ki! |
|
|
SAAT: 20:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.