![]() |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü bu arada pdfleri bulmam yüklemem dün gece 2 saati mi aldı uçağa binip inönüye derse girsem daha kolay olurmuş ..... acemi olmak bana zaman kaybı oluyor |
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
Pdf leri kitap olarak alabileceğiniz bir yer yok mu? Bu şekilde sizin için çok vakit kaybı olur. Sakarya ilitamınkini Özçıpa fotokopi kitap yapıp kargo ile gönderiyor. Sizinkini de kitap haline getiren vardır |
Derslerinizde ve ilim yolunda Allah'ü Teala güç ve kuvvet versin... Telaş etmeyin, heyecan güzel bir duygu , seneye nasip olur ve ömürde varsa bizlerde sizinleyiz Yolunuz açık , gönlünüzde sabırlı ve sebatlı olsun... |
Çocukların hasta olması çok kötü oluyor Ben geçen yıl aof finallerinde bu durumdayım Kızım Amip oldu, hastanede yattıkuzgn Okumak,faal olmak güzel şey Rabbim sabrımızı azmimizi artırsın inşallahamn* Alıntı:
Malum hafta sonu sınav varevet000 Ondan sonra hızlı bir giriş yapacağım kismetse |
|
Cevap: İnuzem öğrencileri ders çalışma bölümü [QUOTE=erol 71;355044]Selamun aleyküm. Allah kızınıza acil şifalar,size de kolaylıklar versin. Pdf leri kitap olarak alabileceğiniz bir yer yok mu? Bu şekilde sizin için çok vakit kaybı olur. Sakarya ilitamınkini Özçıpa fotokopi kitap yapıp kargo ile gönderiyor. Sizinkini de kitap haline getiren vardır[/QUOTE bizim okul kantinind satılıormuş kargoyla göndereceklermiş şöyle mantık pdf geçen sene yükledim sonra yeni yülenene baktım konu farklı krtasiyeye güvenemem o yüzden |
inşallah senin çoçuklar kaç yaşında hareketlilermi |
ve beş dakika yerinde durmaz(: |
|
hepimizin evladını bağışlasın rabbim |
SAAT: 00:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.