![]() |
Su damlası- Medineweb "Sultanım" su damlasının konularından kendi mesajlarını alarak derleyip video oluşturdum lütfen bakıp beğeni bırakmayı unutmayın [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Eline emeğine sağlık Göknur editimalkış000alkış000cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bayıldım çok güzel olmuş ellerin dert gormesin canom..çok mutlu ettin beni ne desem az bu hazırladığın video ..süper ötesi ve degeri paha biçilemez ..inanki duygu seli halindeyim şu an. Canımsın..çok teşekkür ederim ..Allah razı olsun..Ellerin cennet gülü dersin canım arkadaşım.. İnsanın her daim özlediği., Güldüğü, kavga ettiği, küstüğü, Yanın da huzurlu ve mutlu hissettiği Ve bir de nazını çektiği bir dostu olmalı.... |
Alıntı:
amin inşallah su damlam ecmain olsun ben video açıklamasına da yazdım daha fazlası için medinewebe gelin dedim bu video o kadar güzel mesajlarınının sadece bir kısmını içeriyor senin paylaşımlarının hepsi birbirinden güzel klpp/ |
Alıntı:
|
Bi ugrayayım dedim bu sayfaya :):) |
Kanadı kırılmış kuşların sükutu var dilimde, Maviye özlem başka.. Tüm renklerini yitirse de yürek, Umut etmek başka.. |
SAAT: 02:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.