|
Konu Kimliği: Konu Sahibi FECR,Açılış Tarihi: 29 Mayıs 2013 (18:07), Konuya Son Cevap : 27 Temmuz 2016 (07:53). Konuya 44 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Mayıs 2013, 02:05 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: Türkçe Olimpiyatlarının Perde Arkası
sonunda biri kral çıplak deme cesaretini göstermiş ....tebrik ve takdir etmek gerek..bu oluşumun içerisinde olmadan , alt yapısını anlamak mümkün değil..uyanık olmak gerek her açıdan..körü körüne bağlanmak değildir bizlerden istenen..karalamak demek midir bu yazıyı onaylamak,yakinen şahit olduğum onca şey varken kim ne derse desin ,bu yazı ışıkçı kesime projektör tutuyor....gözü kamaşanlar,rahatsız olanlar elbet olacaktır ....bunu hizmette bizzat çalışmış olan biri olarak yazdığımı da belirtmek isterim...
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
30 Mayıs 2013, 02:11 | Mesaj No:12 | |||
Cevap: Türkçe Olimpiyatlarının Perde Arkası Alıntı:
Kaynağı mechul, tamamen devşirme bir haberle , giriş bölümü farklı yerden alınmış sonuç bölümü farklı yerden alınmış modifiye bir haberle, içinde zerrece edep bulunmayan, tamamen çirkin bir mantıkla, yalan,iftira,hakaret,saldırı dolu hezayanlarla yazılmış bir yazımıdır edep, bu çirkinliğe karşı cevap vermekmidir edepsizlik. Siz bu haberi inçeledinizmi? Yazan kişiyi tanıyor,takip ediyor benimsiyormusunuz.? Bu yazı tek bir kişiyemi aittir yoksa devşirme bir habermidir. ............... .................. Gerçekleri yazan herkesden Allah razı olsun. Ama baştan aşşağı devşirme,yalan,tahrik,iftira,hakaret dolu bir yazıyı yazan kişiyede,asan kişiyede Allah razı olsun demek için biraz düşünmek gerekir. Birilerinin beğenin beğenmeyin , oldukça güzel,emek dolu hazırlanmış bir çalışmaya hakaret etme özgürlüğü var, birilerinin o hakaretleri foruma taşıma özgürlüğü var, ama birilerinin baştan aşşağı yalan,hakaret,saldırı içerikli,art niyetle hazırlanmış çirkin,edepsiz bir yazıya cevap verme hakkı yok öylemi? Alıntı:
Alıntı:
Tüm bunların ötesinde bu yazının ahlaki durumu hem içerik olarak hemde kurgulama olarak, hemde hazırlanışından sunumuna kadar taşıdığı art niyetle tamamen bilgi ve şahsiyet ahlakından çok uzaktadır. En başta asan kişi bu sorgulamayı yapmalı ve gerekli inçelemeyi yapmalı idi.Kendisinden yazıyı ilk yazılış halinden son sunuluş haline kadar geçirdiği evreleri inceledikden sonra çıkan sonuçun ardında durup durmadığını merakla ögrenmek istiyorum. Bu çelişkili ,haksız ve tutarsız durumu sorgulamak meseleyi tartışmaya dönüşdürmek değildir. Bunu en çok Kur'anda Yasaklar diye mükemmel bir konuyu foruma ekleyen kişinin yapması gerekmezmi ?. Detaylarına girmeyeçeğim sadece Hucurat 6 ayetini hatırlataçağım ve takdiri size bırakaçağım. | ||||
30 Mayıs 2013, 02:21 | Mesaj No:13 | |
| ||
30 Mayıs 2013, 02:26 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 27122 Üyelik T.:
07 Nisan 2013 | Cevap: Türkçe Olimpiyatlarının Perde Arkası
yazık ne zamandan beri Müslümanlar kul hakkını bu kadar kolay yiyebiliyorlar.saygı,farklı düşünme evet bunlar güzel şeyler ama kul hakkına girme cüretini bi Müslüman nerden ve nasıl alır?kimin veya kimlerin haklarını yediğimizi aklımızdan çıkarmayarak mahşerde bunun hesabını düşünerek hareket edelim.inanmış bi insanın duruşu da böyle olmalıdır zaten. وَعِبَادُ الرَّحْمَنِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا "Ve o Rahmânın kulları: onlar ki Arzın üzerinde mülayemetle yürürler ve cahiller kendilerine lâf attığı vakıt selâmetle... derler" Furkan_63
__________________ "Ya hayır söyle ya da sus!"kimseye-söyleme000 "İnsanın süsü yüz Yüzün süsü göz Aklın süsü dil Dilin süsü sözdür." |
30 Mayıs 2013, 02:28 | Mesaj No:15 |
03 Mart 2012 | Cevap: Türkçe Olimpiyatlarının Perde Arkası siz dışardan bir gözle yorum yapıyorsunuz ,iyi güzel de din kardeşim ..ben diyorum ki bu kadar savunduğunuz bu kesimin içinden geliyorum.aynanın ardında sırlı yanı, yansımayan bir yüzü daha var.niye bu kadar rahatsız oluyorsunuz ki burası forum alanı sonuçta her kesimin söz hakkı var,saygı çerçevesinde olmak çok zor olmasa gerek....
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
30 Mayıs 2013, 02:36 | Mesaj No:16 | |
Bu haberin çirkin bir şekilde en başından sonuna kadar geçirdiği değişim ve hazırlanışına sinen art niyet. Sizde haberi sorgulayın göreçeksiniz gerçekden,saygıdan, edepden fersah fersah uzaklığını, sadece biraz gayret. | ||
30 Mayıs 2013, 02:49 | Mesaj No:17 |
03 Mart 2012 | Cevap: Türkçe Olimpiyatlarının Perde Arkası
nedense bu yaklaşım pek yabancı gelmiyor bana sahi bir de kemalist kesim bu havada konuşuyor..herkes fikrinde özgürdür..kimsenin keyfi kaçmasın diye susmak zorunda olduğumu sanmıyorum...bu ülkede dokunulmazlara dokunan birileri var hamdolsun ....putlaştırılan her öndere karşıyım,,,bunu ifade etmekten de asla vazgeçmem...bu hangi ataput olursa olsun değişmez..güneş balçıkla sıvanmaz bunu elbet bir gün idrak edecektir ....dini anlamda kendimizi geliştirmek ve başkalarına da faydalı olmak adına ilim yolundayız,şirkleri,putları temizleyecek bir nesil var bunu biliniz...daha fazla uzatmak istemem,selametle kalın...fiemanillah.
30 Mayıs 2013, 09:49 | Mesaj No:18 |
Durumu: Medine No : 14300 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | Cevap: Türkçe Olimpiyatlarının Perde Arkası
bu cemaat çıkarı olmadığı yere kesinlikle yanaşmaz.okuması için çocuk verirsin çocuğun dersleri kötü ise alın bunu işimiz olmaz bu öğrenci ile deyip hiç düşünmeden dışlayabiliyorlar! arkadaşın tarafından yaka paça bu cemaatin toplantılarına götürülürsün kaşıkla verip kepçeyle alırlar... Yani çıkar cemaatidir.o insanlarda belkide farkında olmadan propagandasını yapıyor bu cematin....... yazar a katılıyorum çok güzel yazmış Yazarın yazısından ben şunu çıkardım sürü psikolojisinden çıkın artık özgür olun.
__________________ 'Ve KaLP 'Leri Birbirine Isındıran YanLızca ALLAH 'Dır.. '' [ENFÂL - 63] |
30 Mayıs 2013, 10:42 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: Türkçe Olimpiyatlarının Perde Arkası
Yazının kaynağını soranlar için buyrun: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
30 Mayıs 2013, 11:47 | Mesaj No:20 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Türkçe Olimpiyatlarının Perde Arkası
Yapılan türkçe olimpiyatlarının amacı veya hangi küresel zulmun evinde oturmuşlar tarafından yapıldığı veya perde arkası olaylarına vakıf olmadığım için olayın PERDE ARKASINI DEĞİLDE,PERDENİN ÖNÜNDEKİ,ŞAHİD OLDUKLARIMIZI BİRAZ DEĞERLENDİRELİM,yani fesimizi önümüze koyup öyle,yazalım... Ben bir islam dini müntesibi olan müslüman birisiyim,örneğim,yani usveyi hasenemde Allahın son rasulu ve kurandaki rasullerdir. E peki bunun konuyla ne alakası var diyenler için,olayı izah etmeye çalışayım, Dilinizi yani türkçe dilini dünyaya tanıta bilirsiniz,yani böyle bi amacınız olabilir bu gayet normal bi iştir,YALNIZ BUNU YAPARKEN İSLAM ADI ALTINDA YAPARSANIZ,KURAN MÜSLÜMANLARI[ki bundanda rahatsızdır,SAYIN KURESEL ZULMUN KUCAĞINDA OTURMUŞ VE HİÇ BİR ELEŞTİRİSİ DAHİ OLMAYAN,bu küresel zulmu dünyaya hızla yayan ABD nin başmisafirimi desem,yoksa DEMİRLENMİŞİ mi desem SAYIN FETULLAH HOCA BEYFENDİNİN] ORGANİZESİNDEN TABİKİ MÜSLÜMANLAR RAHATSIZ OLACAK, Bakın sayın TÜRKÇE OLİMPİYATLARI MÜDAVİN VE DESTEKÇİLERİ,tekrar ediyorum bunu DİLİNİZİ ÖNCELEYİP,DİNİM DEDİĞİNİZ İSLAMIN MEŞRU KILMADIĞI Bİ ŞEKİLDE bu işi yaparsanız ki zaten yapıyorsunuz işte bunda hem bu dünyada hemde AHİRETTE ELEŞTİRİ VE HESAP VERECEKSİNİZ, Nasılmı,bakın RASulullahın pıratiğinde,DİL DEĞİL,DİN VARDI,ve heleki RİO KARNAVALINI ANDIRAN,MAHREMİYET SINIRLARI AŞILMIŞ HİÇ BİR ORGANİZEDEDE NE RASULULLAH YER ALMIŞTIR NEDE BEN MÜSLÜMANIM DİYEN,RASULUNUN SÜNNETİ ÜZERİNDE OLAN ,HİÇ KİMSE...YANİ TUTTURDUĞUNUZ BU YOLUNUZ RASULULLAHIN SÜNNETİNE AYKIRI Bİ DEFA... Kısacası,amacınız DİL İSE BUYRUN YOLUNUZ NEREYE VARACAKÇA,O YOL SİZE AÇIK OLSUN, YALNIZ AMACIMIZ DİL DEĞİL ,İSLAM DİNİYSE,O ZAMAN EMROLUNDUĞUNUZ GİBİ DOSDOĞRU OLUN....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
Konuyu Toplam 9 Kişi okuyor. (0 Üye ve 9 Misafir) | |